Vladan Milojević vodi Bena iz Zvezde?

Vest koja je odjeknula među navijačima crveno-belih

  • 14
Vladan Milojević, El Fardu Ben, FK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Crvena zvezda nije uspela da se domogne zagarantovanih 8,4  miliona evra od UEFA od prolaska u plej-of Lige Evrope, a poraz protiv Omonije skupo će koštati crveno-bele očigledno i kada je igrački kadar u pitanju.

Naime, kako je prenela Arena sport, a potvrđeno je i Telegrafu, postoji ozbiljno interesovanje saudijskog Al Ahlija, koji sa klupe predvodi Vladan Milojević.

Ipak, i dalje je sve daleko od realizacije i osim pregovora i raspitivanja, ne postoje konačni dogovori, saznaje Telegraf.

Ipak, nije isključeno da ubrzo sve bude završeno. Poznato je koliko Milojević ceni Bena, kojeg je vodio prvo u Panioniosu, a kasnije je bio i ključan igrač u Zvezdi dok je on vodio tim, tako da nije iznenađenje što ga bogati saudijski klub želi.

Podsetimo, Ben je posle natezanja u januaru ipak produžio ugovor sa Zvezdom, ali su mu primanja otišla iznad granice koju je Zvezda zacrtala za svoje igrače, a razlog je bio veliki doprinos koji je Ben imao na terenu kao jedan od najboljih igrača.

Ipak, usled smanjenih očekivanih prihoda od UEFA posle ispadanja od Omonije, Zvezda mora da nađe alternative da bi finansijski preživela sezonu, pa tako prodaja Bena može da donese solidan novac u klub, a takođe će se crveno-beli rasteretiti i jedne od najvećih plata u ekipi.

Ipak, Benov doprinos uglavnom je bio nemerljiv, iako je protiv Omonije odigrao jednu od slabijih partija od dolaska u Zvezdu, ali ne treba zaboraviti i da je igrao "rovit" zbog povrede, pa je pitanje koliko će se njegov eventualni odlazak odraziti na dalje igre ekipe u nastavku sezone.

Video: Ben je i u lošoj partiji na Kipru upisao asitenciju i omogućio Zvezdi penale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA