≫ 

Peh iz Lige Evrope je arhiviran: TSC protutnjao kroz Mačvu i pregazio Šapčane za 16 minuta

Blistao je novajlija iz Inđije Mihajlo Banjac u trijumfu od 4:1

  • 0
FK TSC Foto: Arena Sport

Fudbaleri TSC-a protutnjali su kroz Šabac i ubedljivim trijumfom nad Mačvom od čak 4:1 preboleli prošlonedeljnu eliminaciju iz Lige Evrope.

Sa tri gola za 16 minuta puleni trenera Zolatana Saboa rešili su meč u svoju korist i upisali treću prvenstvenu pobedu. Prva dva gola postigao je vezista Mihajlo Banjac, pojačanje iz Inđije, koji je precizno šutirao u 8. i 17. minutu.

Golman Mačve Gordić nije mogao ništa, a nakon što je Stefan Santrač lepim udarcem sa 20 i kusur metara povećao na 3:0 u 24. minutu reagovao je i besni trener domaćeg tima Dragan Aničić koji nije mogao da shvati da njegov tim tako olako prima golove na ovom meču.

Trgli su se domaćini na kratko početkom drugog poluvremena. Vezista Miloš Adamović je u 56. smanjio rezultat na 1:3, ali je nada u preokret trajala vrlo kratko.

Posle kornera na drugoj strani Saša Tomanović je udarcem glavom u 63. minutu stavio tačku na trijumf gostujućeg tima koji će u nastavku sezone pokušati da popravi poziciju na tabeli posle bledog starta.

Mačvi se ne piše dobro, samo jedna pobeda u osam kola je malo, a novi poraz će sigurno pokrenuti i polemiku o poverenju aktuelnom šefu stručnog štaba.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA