≫ 

Saopštenje kakvo u Srbiji nismo videli, kontra Zvezdi i Partizanu: Sudija ih ojadio, oni ga brane

Na zanimljiv način je Spartak podsetio kako je oštećen protiv Proletera

  • 7
Spartak Subotica, Proleter Foto: youtube.com

U Spartaku iz Subotice su kivni zbog kontroverznog poraza od Proletera sa 2:1, a sada se oglasio potpredsednik kluba Branislav Savić.

Subotičani su izgubili golom Ognjena Mitrovića u 72. minutu, a čini se da je tada on bio u nedozvoljenoj poziciji.

Iako je nezahvalno ove situacije komentarisati zbog samo jednog ugla snimanja, ovaj put se sve desilo tačno ispred linije šesnaesterca i jasno je da je igrač Proletera bliži golmanu.

Uzaludno su štoperi Spartaka dizali ruku, a klub je objavio duhovito saopštenje.

- Nakon neprospavane noći i detaljnog pregledanja snimaka sa utakmice Spartak – Proleter, potpredsednik Spartak Ždprepčeve krvi, Branislav Savić, dao je korektne i za naše uslove nesvakidašnje komentare na utakmicu, rezultat, ali  i na suđenje - navodi Spartak, čiji klupski intervju prenosimo u celosti.

Proleter je odlučujući gol postigao iz ofsajda?

- Evidentno je da igrač Proletera koji je postigao pogodak bio u nedozvoljenoj poziciji. Nije nam prijatno, ali se ne ljutimo na sudije, jer smo sigurni da ne postoji namera. To je najvažnije! Ljudski je grešiti i ljudski je praštati. Sudijska ekipa Anđelovski, Potočan, Beljin nije imala nameru da ošteti Spartak i to je ono što u naše redove unosi mir, bez obzira na gorak ukus u ustima.

Nije često da klub koji je oštećen na ovaj način komentariše suđenje?

- Svedoci smo da je u poslednje vreme postalo popularno da se posle svake utakmice izdaju neka saopštenja i da vlada jedan mali rat saopštenja. To od nas nećete videti i mi nećemo pisati ništa na tu temu. Ko misli da je to put za uspeh, neka radi tako. Bitno je da nema namere. Mi smo i u prošlom kolu izgubili bodove kada je u 94. minutu dosuđen diskutabilan jedanasterac za Novi Pazar, pa nismo dizali prašinu i odmah osuđivali sudije. Prati nas neka zlo kob sa tim suđenjem, ali nema predaje.

Ostajete dosledni u tom stavu?

- Nisam siguran da bi bilo ovako da je situacija obrnuta. Ljudi olako izgovaraju teške reči zbog kojih kasnije imaju problema, ili pokušavaju da izvuku korist. Njima poručujem da je jutro pametnije od večeri.

Video: Evrogol Gavrića pod prečku, Zvezda munjevito povela sa 2:0

Počinje plej-of za Ligu šampiona, a večeras (21.00) će najzanimljivije biti u Krasnodaru, gde gostuje PAOK, koji je u kvalifikacijama izbacio Bešiktaš i Benfiku. Kec je 2,15, iks 3,25, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krasnodar - PAOK.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Keli

    22. septembar 2020 | 10:17

    Tako to rade sportmeni...ucite velikani

  • Dusan

    22. septembar 2020 | 11:25

    Vama je svejedno, dobili ili izgubili. Svi klubovi, odnosno rukovodstva, su postavljena od strane rezima. Ceo FSS. Sudije i sudijska komisija. Jedini klub koji se svemu tome suprotstavlja je PARTIZAN. Pobedicemo mozda ove godine, ali sledece svakako!!! Nema predaje, GROBARI SAMO JAKO!!!

  • Dorijel

    22. septembar 2020 | 10:27

    Bravo za Spartak,kao sto kaze i ime pravi Spartanci i sportisti i sto je najvaznije DOBRI ljudi.navijac sam Zvezde ali sam se Gorko OHLADIO posle njihovog uspeha protiv Omonije da izgube samo na penale.partizan I Zvezda kuju svoje igrace u Super zvezde!?a igraju ocajno i uvek okrivljuju arbitre za svoje neuspehe i zato je pravo osvezenje cuti ovakvu izjavu. Da budem iskren prestao sam pratiti vecite i raduje me igra i zalaganje Spartaka,STC,Vojvodine,Zlatibora,Proletera koji su redovno osteceni protiv vecitih!!! A reprezentacija je ogledalo Partizana i Zvezde I kada popusimo PET komada od Norvezana biti ce Jovo-Nanovo!!!KATASTROFA I BRUKA i SRAMOTA!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA