Surovo ubistvo fudbalskog sudije i njegove devojke: Izbodeni su do smrti u stanu, Italija u šoku

Tragedija u Italiji, nije poznato kakva je pozadina ubistva

  • 1
Danijele de Santis Foto: Twitter.com

Dvostruko ubistvo dogodilo se u stambenoj zgradi u italijanskom gradu Leće.

Fudbalski sudija Danijele de Santis i njegova devojka pronađeni su mrtvi, a za sada je poznato da je zapažen jedan čovek koji se udaljavao sa mesta dvostrukog ubistva.

De Santis je bio 33-godišnji cenjeni sudija manjih liga u okrugu, ima više od 130 suđenih mečeva Serije D, Primavere i Serije C.

Debitovao je i u Seriji B pre tri godine, a ova vest rastužila je brojne prijatelje, sudije i fudbalere sa kojima je radio.

U prošloj sezoni, sudio je 18 mečeva Serije C.

- U šoku sam, to je neverovatna tragedija. Još uvek malo toga znam o slučaju, mogu samo da kažem da smo uz porodicu i sve bliske ljude - rekao je predstavnik Udruženja sudija Italije, Marćelo Niči.

Nešto kasnije je utvrđeno da su izbodeni do smrti, devojka Eleonora Manta  (30) je pronađena u apartmanu, a nesrećni De Santis na stepenicama zgrade.

Komšije su svedočile da je došlo do burne svađe i da su čuli krike, kada je došlo do ubistva. Policija je istražila stan kako bi pronašla dokaze o ubici, za sada nije identifikovan, primećen je samo kako sa rancem odlazi sa mesta zločina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    22. septembar 2020 | 11:27

    Ovi naši su pametni, sude kako im se kaže, pa ne nose glavu u torbi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA