≫ 

Suarez varao na testu italijanskog, zato je propao transfer u Juve: Raskrinkan skandal Urugvajca

Neverovatan epilog priče o prelasku u Staru damu

  • 0
Luis Suarez Foto: youtube.com

Luis Suarez napravio je novi skandal - sumnja se da je varao na testu poznavanja italijanskog jezika, koji mu je bio neophodan da bi potpisao za Juventus!

Juventus je popunio kvotu stranih fudbalera bez pasoša Evropske unije, a Suarez je bio na pragu željenih dokumenata jer mu supruga ima italijansko poreklo.

Uz to je bilo dovoljno da položi B1 test, polagao je u Peruđi, ali je sada osumnjičen da je varao i da je prethodno imao pitanja koja su mu priložena na testu.

Vlasti u Peruđi su otkrile da je položio uz varanje, a sve je raskrinkano prisluškivanjem.

Tako je otkriven razgovor u kom je neko od saučesnika govorio "da Suarez ne zna ni reč italijanskog, da govori samo u infinitivu i ne ume čak ni dobro da složi reči".

Takođe je izgovoreno i "da bi se izgubio ako bi mu neko od novinara postavio pitanje, zarađuje 10 miliona evra godišnje i mora da položi".

U svakom slučaju, odustalo se od transfera u Juventus i Suarez je sada najbliži madridskom Atletikom - vrlo je moguće da je i želja da se ovo zataška razlog promene kursa u prelaznom roku.

Video: Tomanović za kraj goleade TSC-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA