≫ 

Čovek koji stoji na putu Orlovima ka Evropskom prvenstvu završio transfer karijere u Nemačku

Biće zamena za Tima Vernera

  • 0
Norveska, Severna Irska, fudbal

Foto: Tanjug/AP

Norveški reprezentativac Aleksander Serlot (24) kompletiraće u narednim satima transfer u Lajpcig.

Čovek koji stoji na putu reprezentaciji Srbije u pokušaju da se domogne Evropskog prvesntva u fudbalu posle 21 godine, stigao je na lekarske ptreglede nakon što su Nemci ugovorili transfer od 22 miliona evra sa engleskim Kristal Palasom.

Serlot je prošle sezone bio otkrovenje u Turskoj u koju je stigao na pozajmicu posle loše epizode u Premijer ligi, ali Trabzon nije imao novca da ga otkupi ovog leta, jer je u međuvremenu izbačen iz Evrope zbog kršenja propisa o finansijskom fer-pleju.

Serlot je bio vodeći strelac tima sa 33 pogotka na 44 utakmice u svom takmičenjima.

U utorak je raskinuo pozajmicu s Trabzonom i odleteo u Nemačku gde će imati zadatak da nadomesti odlazak Tima Vernera koji je tokom leta prešao u Čelsi za rekordnih 60 miliona evra.

Serlot je standarni reprezentativac Norveške i u tandemu sa Erlingom Halandom iz Dortmunda biće jedan od najvećih problema za izabranike Ljubiše Tumbakovića u predstojećem okršaju baraža za EURO koji se igra u oktobru u Oslu.

Video: Ko je Erling Haland?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA