≫ 

Stanić napustio Lučane posle 10 godina: Iznenada sam dobio poziv Veselinovića, hvala Nešku

Doskorašnji trener Mladosti spakovao kofere i krenuo put Emirata

  • 0
Goran Stanić, Vladan Milojević

Stanić u društvu Vladana Milojevića Foto: MN Press

Kao što je već poznato, Mladost iz Lučana je nedavno ostala bez trenera Gorana Stanića koji je otputovao u Ujedinjene Arapske Emirate i koji će biti pomoćnik Aleksandru Veselinoviću u tamošnjoj Al Dafri.

Njega je u međuvremenu zvanično već nasledio Nenad Neško Milovanović, a Stanić je javnosti otkrio kako je do "transfera" uopšte i došlo.

- Do promene je došlo u svega nekoliko dana. Iznenada sam dobio poziv od Veselinovića koga izuzetno cenim i mislim da je sjajan stručnjak. Nismo ranije sarađivali, ali verujem da ću opravdati njegovo poverenje. Potpisao sam ugovor na dve godine. Za mene će ovo biti nov i veliki izazov. Očekujem jedan napredak u karijeri, kao i mukotrpan rad, kako uostalom i mora u profesionalnom fudbalu - rekao je Stanić

Zanimljivo, novi član Al Dafre je u Lučanima proveo 10 godina. Najpre je radio dve godine kao trener omladinskog tima, posle toga je sedam godina bio na poziciji pomoćnog trenera, da bi prošle godine postao je šef stručnog štaba prvog tima.

- Hteo bih zaistao nako iskreno i iz srca da zahvalim Mladosti na svemu što sam doživeo proteklih godina. Stvarno mi je u neku ruku bilo baš teško što se rastajemo. Ali prosto dođe trenutak kad morate da donesete odluku i da napravite sledeći korak u karijeri. Šansa mora da se iskoristi kako se posle možda ne bi žalilo što nije. U Mladosti sam imao mnogo toga lepog - porodičan ambijent, odličnu atmosferu za rad i druženje. Napredovao sam u svakom smislu - rekao je Stanić i dodao:

- Veliku zahvalnost dugujem Nenadu Milovanoviću. Omogućio mi je da radim sa njim, da učim od njega, koji je u svakom smislu veliki trener. Bio sam sa njim i u reprezentaciji, a posle toga na njegovu preporuku i postao šef stručnog štaba Mladosti. Trudio sam se da radim na najbolji mogući način. Hoću i da zahvalim svim ljudima iz kluba, saradnicima, igračima, sa nekima sa bio zajedno devet, deset godina. I na kraju naravno velika zahvalnosti i počasnom predsedniku gospodinu Milovanoviću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA