Ako ne prođe, podmetnuće nam bombu: Otkriveni detalji skadala i kako je Suarez varao da dođe u Juve

Pojavili se transkripti razgovora u italijanskim medijima

  • 0
Barcelona Eibar

Foto: Tanjug/AP

Već smo pisali o tome da su italijanski mediji u utorak otkrili da je napadač Barselone Luis Suarez varao na ispitu kako bi prešao u Juventus!

Naime, Suarez je preko supruge trebalo da dobije italijanski pasoš, ali je u međuvremenu morao da položi ispit iz tamošnjeg jezika. Činilo se lako, pogotovo što je sve bilo dogovoreno, ali je sve propalo.

Međutim, to nije bio najveći problem za Suareza s obzirom na to da su u javnosti počeli da izlaze transkripti koji bacaju mrlju na Urugvajca.

- Zarađuje 10 miliona evra i mora da položi. Izgubiće se ako mu neko od novinara postavi pitanje, govori samo u infinitivu i ne zna dobro ni reči da složi. Ako ne prođe, gotovi smo! Podmetnuće nam bombu. Pripremili smo ga dobro, zapamtiće pitanja koja će biti na ispitu - prenosi tamošnja "La Republika" transkripte razgovora.

Pored pomenutog medija, i "Gazeta" se i te kako bavila ovom temom. I jedni i drugi donose reči iz istrage:

- Tokom polaganja ispita iz poznavanja italijanskog jezika, kom je prtistupio urugvajski državljanin Luis Alberto Suarez Dijaz i koji je potreban da se položi kako bi se ostvarilo pravo na dobijanje državljansta, utvrđene su određene nepravilnosti. Istragom je utvrđeno da su teme i pitanja unapred dogovorena sa kandidatom kom je prolazna ocena upisana i pre nego što je izašao na ispit.

Transfer Suareza je na kraju otkazan, a u Juventus je došao Alvaro Morata kog bi Urugvajac mogao da zameni u Atletiko Madridu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA