≫ 

Mata za istoriju, Matić se vratio u tim: Junajted poveo iz penala, pa strepeo do 88. minuta

Đavoli bolji od Lutona u Liga Kupu

  • 0
FK Mančester junajted

Foto: AP/Tanjug

Šokantan poraz Mančester junajteda u 2. kolu Premijer lige protiv Kristala Palasa (3:1) je arhiviran i donekle zalečen pobedom nad Lutonom u 3. rundi Liga Kupa - 3:0 (1:0)!

I to teže nego što se očekivalo, iako rezultat tako ne govori. Ole Gunar Solsjker od prvog minuta na teren izveo kombinovan tim, ali sa povratnikom Nemanjom Matićem koji je odigrao svih 90 minuta za goste.

Đavoli su do prvog gola došli sa bele tačke u 43. minutu, i to nakon što je odbrana Lutona loše izbila loptu, a zatim su i oborili Vilijamsa tek što je ovaj zakoračio u kazneni prostor.

Siguran izvođač bio je Huan Mata koji je tako postao prvi igrač koji je pogađao za Junajted u svakoj sezoni otkako je Aleks Ferguson napustio mest menadžera.

Mučio se Junajted u nastavku meča da završi posao, a do ubedljivog rezultata su došli golovima rezervista Rašforda u 88. i Grinvuda u 92. minutu. Podsetimo i da je krilni napadač bio asistent kod tog drugog gola.

Vredi pomenuti i to da je za Junajted debitovao rezervni golman Din Henderson koji je iza sebe ostavio fenomenalnu sezonu na pozajmici u Šefildu, kao i da je u 81. minutu spasio Đavole da ne prime gol sjajnom intervencijom.

 

 

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA