≫ 

Stigao je gospodin Gavrić: Bačka dovela vezistu pred Partizan, crno-bele je već jednom šokirao u 89.

Bivši igrač Borca, Lučana i Voždovca po drugi put zadužio dres Bačke

  • 0
Miloš Bosančić se nije proslavio ni u Zvezdi ni u Partizanu Foto: MN Press

Nakon godinu dana provedenih u Sarajevu, s kojim je osvojio i Premijer ligu, vezista Nebojša Gavrić (27) se vratio u srpski fudbal i potpisao je ugovor sa Bačkom do kraja sezone!

Gavrić je već bio član Bačke u sezoni 2018/19, a priliku za novi debi imaće u nedelju kada tim iz Bačke Palanke gostuje Partizanu. Zanimljivo, Gavrić je već jednom šokirao crno-bele kada im je, kao igrač Lučana, 2015. godine dao gol u 89. minutu za konačnih 2:2.

- Bačka Palanka je moja druga kuća, imao sam više ponuda klubova Super lige i Pemijer lige BIH, ali presudilo je poverenje u ljude sa koima sam već sarađivao i lepo vreme provodio - rekao je Gavrić na predstavljanju.

Iz kluba su poručili da je Gavrić imao negativan test na koronu, te da je zadužio dres sa brojem 27. Inače, Bačka ga je predstavila na zanimljiv način.

- Stigao gospodin Gavrić - napisali su na svojoj Fejsbuk stranici za igrača koji je ponikao u Rudaru iz Ugljevika, a potom igrao za čačanski Borac, pomenute Lučane, Bačku i Sarajevo, ali i Voždovac.

Dodaćemo još i to da je Bačka posle osam kola Superlige na 15. mestu sa samo šest bodova - jednom pobedom, tri remija i četiri poraza!

Stigao gospodin Gavrić 💪🏻Posted by ФК Бачка on Tuesday, 22 September 2020

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA