≫ 

Partizan i Vojvodina imali blizak susret na aerodromu, krenuli ka Belgiji u isto vreme

Crno-beli su čarter letom krenuli put Belgije, gde ih čeka duel protiv tamošnjeg lidera Šarlroa

  • 6

Ekspedicija Partizana krenula je put Belgije čarter letom iz Beograda do Brisela, odakle će 60 kilometara dalje do grada Šarlroa, u kojem će u četvrtak od 19 časova igrati protiv istoimenog rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-bele čeka težak posao i na papiru nisu favoriti uoči duela sa aktuelnim liderom belgijskog prvenstva, koji u dosadašnjih šest kola ima svih šest pobeda.

Aleksandar Stanojević je na put u Belgiju poveo 20 fudbalera, koji će konkurisati za tim. Svi u taboru crno-belih su bili dobro raspoloženi, što se moglo videti i na fotografijama.

Partizan će u sredu od 19 časova održati i poslednji trening pred meč, na kojem bi trener Stanojević trebalo da otkloni i poslednje dileme pred susret.

Interesantno je da je u isto vreme let za Belgiju, samo čarter za Lijež, imala i Vojvodina, koja se u 3. kolu sastaje protiv Standarda u četvrtak od 20 časova.

 
 
 
View this post on Instagram
Fudbaleri Vojvodine krenuli su sa SC “Vujadin Boskov” na put za Lijez. Samo hrabro do nove pobede! 🔴⚪️👊🏻A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina) on

Ovo je spisak Partizana za pu u Belgiju

Golmani: Vladimir Stojković Nemanja Stevanović

Odbrambeni igrači: Aleksandar Miljković, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Maki Banjak, Igor Vujačić, Slobodan Urošević

Vezni red: Saša Zdlejar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Takuma Asano, Filip Stevanović, Denis Stojković, Sejduba Suma

Napadači: Umar Sadik, Lazar Marković i Bojan Matić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA