≫ 

Partizan saznao potencijalnog rivala u plej-ofu Lige Evrope: Poljaci ponizili Apolon na Kipru

Leh će biti rival crno-belih ako tim Aleksandra Stanojevića preskoči Šarlroa

  • 12
fudbaleri leha

Foto: printscreen/https://streamable

Sad je jasno koji protivnik čeka Partizan ako crno-beli u čevrtak prođu prepreku zvanu Šarlroa - biće to poljski Leh iz Poznanja.

Nije bilo ni trunke dileme u Nikoziji na "GSP" stadionu, čak je viđena i egzibicija tima Darijuša Zurava koji je do nogu potukao Apolon rezultatom 5:0 (1:0) u meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Briljirali su internacionalci u gostujućem timu, trostruki asistent, Španac Daniel Ramirez, te strelci Tiba (Portugalac), koji je postigao dva gola, Išak (Šveđanin), Kaminski i Sikora (Češka).

Leh je dugo lomio otpor Apolona, prvi gol viđen je tek pred kraj poluvremena, da bi u nastavku usledio potop Kiprana i goleada legije stranaca u dresu poljskog tima.

Prvi gol bio je delo Portugalca Pedra Tibe na asistenciju sveprisutnog Ramireza.

 

Drugi gol stigao je u 47. minutu, postigao ga je najbolji strelac ekipe, Šveđanin Mikael Išak. U toj situaciji Tiba je spakovao priliku za saigrača.

 

Leh je nokautirao Apolon u 57. minutu, na 3:0 povisio je Kaminski koga je pravovremeno u prostor "izbacio" Ramirez, pa mu je ostao lakši deo posla u duelu "jedan na jedan" sa golmanom kiparskog tima.

 

Do kraja meča grogirane igrače Apolona još dva puta su matirali gosti.

Najpre je to učinio Sikora, i on na asistenciju sjajnog Ramireza, igrao se 81. minut, da bi konačan rezultat, u nadoknadi vremena postavio, uz Ramireza najbolji akter meča - Tiba.

 

Peti gol - tiba stavlja tačku na dominaciju Leha u Nikoziji.

 

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    23. septembar 2020 | 19:59

    Ово је више вест за Шарлоу...

  • supergnu

    23. septembar 2020 | 19:56

    Partizan saznao rivala???😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Grunf

    23. septembar 2020 | 20:49

    Potencijalni protivnik su sedmaci OŠ Drinka Pavlović iz Surdulice pošto će sutra da padne debakl pa će nastaviti takmičenje na školskom nivou.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA