≫ 

Lalatović: Odbili smo ponudu Sitija od 4 miliona! Drinčić: Vidim ja da vi ovde ne poznajete Vošu

Novosađani spremni za duel sa Standardom

  • 3
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Trener Vojvodine Nenad Lalatović održao je konferenciju za medije pred meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope koji Novosađani igraju protiv Standarda u Liježu od 20 časova!

Tom prilikom Lalatović je istakao da je čuo dosta lepih reči o belgijskom klubu, i to od strane Milana Jovanovića koji je svojevremeno igrao za Standard.

- Između dva tima postoji velika razlika. Kroz Lijež su prošli mnogi veliki igrači, a o ovom klubu sam čuo dosta lepih stvari od mog prijatelja Laneta Jovanovića. Ipak, uveren sam da možemo da pobedimo. Nismo došli samo da učestvujemo - rekao je Lalatović i dodao:

- Nećemo menjati taktiku i napadaćemo. Ako se budemo povukli, Standard će onda biti jači. Naša najveća snaga je kolektiv. Osvojili smo Kup Srbije.

Upitan da prokomentariše ko neće igrati, Lalatović je otktio da je van konkurencije vezista Mirko Topić za kog je Voša imala ponudu od četiri miliona.

- Povređen nam je Mirko Topić, on je reprezentativac naše zemlji, defanzivni vezista. Veoma talentovan o čemu svedoči i to što za njega već postoje ozbiljne ponude. Mančester Siti je nudio 4.000.000 evra, ali smo odbili, jer smatramo da vredi više. Kažem to čisto da biste shvatili o kakvom se kvalitetu radi. Prvi golman Nikola Simić se takođe povredio pre nedelju dana i on takođe nije sa nama - jasan je trener Voše.

Svoje viđenje meča dao je i kapiten Nikola Drinčić.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina) on

- Vidim ja da ovde ne poznaju dovoljno Vojvodinu. Da ne znaju da ovde ima odličnih igrača koji su igrali velike utakmice. Mi smo ovde došli da prođemo. Ne zato što je Standard lagan rival, tako bi bilo protiv bilo kog drugog tima.

- Da ne mislimo da ćemo da prođemo ne bismo ni dolazili. Znamo šta predstavlja Standard, da vam je ovo važna utakmica, ali verujte: nama je 100 puta važnija. A ako izgubimo, pružićemo ruku boljem i idemo kući. Ali nismo zato došli - jasan je bio Drinčić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    24. septembar 2020 | 08:39

    Lalate nije ti to partizanov cirkus.ali se bori i pobedi !!!

  • Lud zbunjen

    24. septembar 2020 | 10:13

    Idemo Lalate, cela Srbija je uz tebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA