≫ 

Di Marija dobio 4 meča suspenzije zbog pljuvanja

Čekaju se kazne za Gonzalesa i Nejmara vezano za rasizam

  • 1
Liga Sampiona, FK Bajern Minhen, FK Pariz Sent Zermen Foto: Tanjug/AP

Ofanzivni vezista Pari Sen Žermena Anhel Di Marija kažnjen je sa četiri meča suspenzije zbog pljuvanja ka fudbaleru Olimpika iz Marselja Alvara Gonzalesa!

Argentinac je bio u grupi ljudi koji su učestvovali u tuči fudbalera koja je rezultirala sa pet crvenih kartona, a naknadnim gledanjem snimnka utvrđeno je da je Di Marija na kraju i pljunio u pravu Gonzalesa što je okarakterisano kao i da ga je pljunuo.

Što se tiče samog Gonzalesa, on i Nejmar bi do kraja sepetmbra trebalo da saznaju kaznu. Podsetimo, obojica se terete za rasizam i mogli bi da odsustvuju sa terena čak i do kraja godine.

Podsetimo, Brazilac je već kažnjen sa dve utakmice i još jednu uslovno zbog učestvoavanja u tuči, a kažnjeni su i Paredes i Kurcava u PSŽ-u i Amavi i Benedeto u redovima Olimpika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    23. septembar 2020 | 21:44

    Боље да га је кечерским захватом као један скоро...можда би добио само два меча, као он овде...е, то је тај стандард, кад се неко толерише толико да је свима јасно колико су поштеђени...и то он није урадио у жару борбе, са лоптом, већ намерно...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA