≫ 

Transfer bomba u Primeri "eksplodirala" u ponoć, Suarez je zvanično crveno-beli!

Urugvajac potpisao dvogodišnji ugovor sa Atletikom

  • 1
Luis Suarez

Foto: Tanjug/AP

Transfer bomba u Španiji "eksplodirala" je u ponoć - Luis Suarez je i zvanično novi napadač Atletika iz Madrida!

Jorgandžije su Urugvajca dovele bez obeštećenja, ali će ipak platiti Barseloni šest miliona evra zbog određenih bonusa i varijabli zbog toga što je imao još jednu godinu ugovora sa Kataloncima.

Što se tiče ovog sa Atletikom, 33-godišnji Suarez će potpisati dvogodišnju saradnju i zarađivaće ipak devet miliona evra po sezoni. Ne 12 kako su španski mediji prvobitno preneli.

Suarez je u Barseloni proveo šest godina i na 283 meča postigao je 198 golova, što ga čini trećim najboljim strelcem u istorioji kluba koji se baš i nije proslavio opraštajućom porukom.

- Barselona se zahvaljuje Luisu Suarezu za posvećenost i izuzetnu želju, te mu želi sreću u nastavku karijere - pisalo je na sajtu Barse.

Za to vreme koliko je proveo na Nou Kampu, Suarez je osvojio četiri Primere, četiri Kupa Kralja, dva Superkupa Španije, jednu Ligu šampiona, jedan UEFA Superkupi i FIFA Svetsko prvenstvo.

 

Na "Vandu Metropolitano" je stigao kao zamena za Alvara Moratu koji se po drugi put preselio u Juventus, tako da će sada činiti napadački tandem sa Dijegom Koštom.

>>>> Šarlroa ima maksimalan učinak na startu belgijskog prvenstva (šest pobeda u šest kola), što govori da Partizan večeras (19.00) u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope čeka paklen posao. Dvojka u Belgiji je 4,40, kec je 1,85, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šarlroa - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    24. septembar 2020 | 18:49

    Puče barsa ko zvecka, Atletiko sampion ove godine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA