≫ 

Majstorija za TV špice, pa golovi u 119. i 120. minutu: Srbin junak u Kupu, odveo tim u četvrtfinale

Još jedna odlična partija Nemanje Belakovića u Letoniji

  • 0
Nemanja Belaković Printskrin: Facebook

Srpski fudbaler Nemanja Belaković junak je trijumfa Spartaksa iz Jurmale nad Grobinom u okviru osmine finala letonskog Kupa!

Belaković je bio trostruki strelac u pobedi od 5:2, i to nakon produžetaka koje je domaći tim "izvukao" golovima u finišu meča.

Činilo se da će Spartaks lako završiti posao kada je Belaković u 70. minutu pogodio za TV špice i povisio na 2:0, ali je Grobina golovima u 86. i 90. izjednačila rezultat.

Gost je u 94. ponovo poveo, da bi srpski vezista u 119. i 120. minutu završio posao i tako kompletirao svoj prvi het trik.  Belaković je inače drugi strelac letonskog šampionata sa 11 golova, mada vredi pomenuti da je neke utakmice propustio zbog povrede.

Telegraf je o Belakoviću već pisao, i to kada su ga u Letoniji uporedili sa Supermenom zbog sedam datih golova na sedam mečeva.

Svojevremneo je nosio dres OFK Beograda, hteo ga je zagrebački Dinamo, dok je igrajući za Čukarički poprilično namučio Partizan.

>>> Liga Evrope nam večeras (20.00) donosi i jedan eks-JU derbi na Koševu, gde će Sarajevo ugostiti podgoričku Budućnosti. I za jedne i za druge bi plasman plej-of predstavljao ogroman uspeh, pa je ulog zaista veliki. Kec je 1,65, iks 3,80, a pobeda Budućnosti „plaća“ 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sarajevo - Budućnost.

One, two, three.First hat-trick⚽️🙏 #cup1/8Posted by Nemanja Belakovic on Wednesday, 23 September 2020

Video: Nova bomba na Marakani, Veljko Nikolić strelac za 4:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA