≫ 

Spisak Srbije za Norvešku i Ligu nacija: Bivši igrač Zvezde iznenađenje, vratio se i Milivojević

Nova imena u Tumbakovićevom sastavu su nekadašnji vezista crveno-belih MIhailo Ristić i golman Bazela Đorđe Nikolić

  • 39
Ljubiša Tumbaković Foto: MN Press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković odredio je spisak igrača na koje će računati za utakmicu plej-ofa Lige nacija protiv Norveške 8. oktobra, kao i za duele koje Orlove očekuju nekoliko dana kasnije protiv Mađarske i Turske u novom izdanju pomenutog takmičenja!

Ono što svakako privlači najviše pažnje jesu dva nova imena na Tumbakovićevom spisku, a u pitanju su golman Bazela Đođre Nikolić i nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, sada Monpeljea, Mihailo Ristić.

Na spisku se nalazi i vezista Kristal Palasa Luka Milovojević, koji nije bio u sastavu Orlova za mečeve protiv Rusije i Turske, kao i defanzivac Verdera Miloš Veljković.

Ovo je spisak Ljubiše Tumbakovića:

Golmani: Marko Dmitrović, Predrag Rajković, Emil Rockov, Đorđe Nikolić.

Odbrana: Nikola Milenković, Nikola Makismović, Stefan Mitrović, Strahinja Pavlović, Aleksandar Kolarov, Filip Mladenović, Miloš Veljković.

Vezni red:  Saša Lukić, Nemanja Maksimović, Nemanja Gudelj, Marko Grujić, Nemanja Radonjić, Dušan Tadić, Adem Ljajić, Sergej Milinković Savić, Filip Đuričić, Mijat Gaćinović, Filip Kostić, Darko Lazović, Danijel Aleksić, Luka Milivojević, Mihailo Ristić.

Napad: Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Dušan Vlahović, Đorđe Despotović.

Spisak Srbije za mečeve u Ligi nacija Foto: FSS

Podsetimo, Orlovi će se u Staroj Pazovi okupiti 5. oktobra, a dva dana kasnije će otputovati u Oslo na megdan Norvežanima. Ukoliko naš tim prođe dalje, u finalu za plasman na EP, i to u Beogradu, će igrati protiv boljeg iz duela Škotska - Izrael.

Zatim sledi povratak u Srbiju i utakmica sa Mađarskom (11. oktobar), te put u Istanbul na susret sa Turskom (14. oktobar).

>>> I Vojvodina će se za prolaz u plej-of Lige Evrope boriti u Belgiji večeras (20.00) i to protiv Standarda iz Liježa. Domaćin je veliki favorit s kvotom 1,55, iks je 4,20, a pobeda tima Nenada Lalatovića nosi kvotu 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Standard - Vojvodina.

>>>> Šarlroa ima maksimalan učinak na startu belgijskog prvenstva (šest pobeda u šest kola), što govori da Partizan večeras (19.00) u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope čeka paklen posao. Dvojka u Belgiji je 4,40, kec je 1,85, a iks 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šarlroa - Partizan.

Video: Tumbaković pred Tursku: Ko bude hrabriji, verovatno će biti i bolji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rea

    24. septembar 2020 | 11:05

    Luka Jović u reprezentaciji???? Pa,ko je ovde lud? Čovek više u žutoj štampi nego na terenu i onda pričaju kako reprezentacija nema podršku. Kad je taj čovek odigrao bar pola utakmice i dao bar pola gola???

  • Nešo

    24. septembar 2020 | 10:09

    Nemamo mi sanse bilo koga da pobedimo,najveci domet nam je nereseno pred punom Marakanom koju nema sanse da napunimo .

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    24. septembar 2020 | 10:34

    Ako od starta ne krenemo sa dva spica, bolje ni da ne idemo u Norvesku. Ovako cemo da kilavimo, pa ce da nam daju gol dva i onda cemo jos malo da kilavimo ,lopta u nazad. Sacuvamo lepo rezultat 2-0 za njih i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA