Analiza Top 5 parova: Šta očekujemo od Partizana i Voše u Belgiji, Superkupa Evrope i još 2 derbija?

Pred nama su analize mečeva srpskih klubova u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dva derbija u Engleskoj i Italiji, kao i finale Superkupa između Bajerna i Sevilje

  • 7

Kao što ste tradicionalno navikli četvrtkom, donosimo vam najzanimljivije parove koji vas čekaju danas i narednih dana u ponudi kladionice Top Bet.

Već danas nas čekaju tri izuzetno zanimljiva para, od kojih će dva biti posebno interesantna navijačima u Srbiji, jer su u pitanju mečevi Partizana i Vojvodine u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, kao i finale Superkupa Evrope između Bajerna i Sevilje.

Top pet zaokružuju još dva derbija, jedan u Seriji A između Rome i Juventusa i drugi u Premijer ligi između Liverpula i Arsenala.

Bajern Minhen - Sevilja

 

Bundes liga, FK Bajern Minhen, Salke

Bajern je bio ubedljiv na otvaranju Bundeslige; Foto: Tanjug/AP

Bajern je silovito započeo novu sezonu pobedom od 8:0 protiv Šalkea na otvaranju Bundeslige, što je bila jasna poruka Sevilji u kakvoj formi stižu u Budimpeštu, gde se večeras od 21.00 na Puškaš areni igra finale Superkupa. Otišao je Tijago Alkantara, ali je došao Sane, koji se idealno uklopio, pa nema sumnje da će Bajern i naredne sezone biti jedan od glavnih favorita za sve trofeje. Početak sezone s peharom je sigurno ono što žele svi u Minhenu.

Sevilja je sa druge strane ostala bez jednog od najboljih igrača - Serhija Regilona, koji se preselio u Totenhem. Španci su od finala Lige Evrope igrali samo dve prijateljske utakmice i pobedili Atletik Bilbao (2:1) i Levante (3:2), ali protiv Bajerna im se ne daju velike šanse i sve osim pobede Bajerna uz mnogo golova bilo bi veliko iznenađenje. Meč je na programu večeras od 21.00. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Standard - Vojvodina

 

Nenad Lalatović

Nenad Lalatović se nada trijumfu u Belgiji; Foto: Marko Jovanović

Obe ekipe su solidno započele sezonu. Standard je drugi na tabeli u Belgiji posle šest kola, a Vojvodina treća u Srbiji posle osam odigranih mečeva. Ekipa Nenada Lalatovića se posle kiksa u Ivanjici, u prethodnom kolu vratila na pobednički kolosek. Trener Nenad Lalatović motivisao je svoje igrače do maksimuma i ističe da će njegov tim ići na pobedu.

Standard ulazi u meč kao favorit, ima veliku tradiciju i iskustvo igranja u Evropi. Iako je pod znakom pitanja startni špic Oulare, koji se povredio na prethodnom meču, Belgijanci imaju veoma moćan tim i bez njega. Ono što sigurno može da se očekuje na ovom meču, jesu golovi, verujemo da će ih biti više od tri, a nadamo se da će više njih završiti u mreži Belgijanaca. Meč je na programu večeras od 20.00. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Šarlroa - Partizan

 

FK Partizan, sastav, Aleksandar Stanojevic, Šarloa

Očekivana startna postava Partizana protiv Šarlroa; Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press

Šarlroa u meč ulazi kao favorit, a upravo to najviše odgovara Partizanu, kada nije on taj koji je pre meča favorit na papiru. Ekipa Partizana se mučila na poslednje dve evropske utakmice, koje je rešila posle penala u drugom poluvremenu, a isto je bilo i na poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Zlatibora.

Ekipa se polako navikava na sistem Aleksandra Stanojevića, koji će motivisati tim do maksimuma. Iako je Šarlroa ubedljivo prvi na tabeli u Belgiji posle šest pobeda iz šest kola, verujemo da su crno-beli u stanju da postignu gol, a ostaje nada za srpski fudbal i nacionalni koeficijent da će to biti dovoljno za prolazak dalje. Meč je na programu večeras od 19.00. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Roma - Juventus

 

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo adut Juventusa u derbiju s Romom; Foto: Tanjug/AP

Juventus je bio silovit na startu Serije A i pobedio je Sampdoriju sa 3:0 na svom terenu, a već u drugom kolu očekuje ga derbi i gostovanje Romi. Vučica je zbog administrativne greške ostala bez boda u Veroni (0:0), jer je meč kasnije registrovan sa 3:0 u korist domaćina.

Roma je u problemima jer se prelazni rok ne odvija onako kako je planirala, dok je Juve obavio dobar posao tokom pauze i utisak je da će pod vođstvom Andree Pirla ponovo biti nedodirljiv u Italiji.

Tradicionalno na mečevima Rome i Juventusa bude i golova, pa to očekujemo i ovoga puta, u oba poluvremena. Meč je na programu u nedelju 27. septembra od 20.45. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Liverpul - Arsenal

 

FK Liverpul, FK Arsenal

Pjer Emerik Obamejang i Mohamed Salah tokom meča Komjuniti šilda; Foto: Guliver/Andrew Couldridge/Pool via Getty Images

I Liverpul i Arsenal su dobro započeli sezonu. Liverpul je zabeležio dve pobede na startu Premijer lige od čega je jedna na gostovanju konkurentu Čelsiju u prethodnom kolu, a isto je i sa Arsenalom, koji je slavio u dva gradska derbija protiv Fulama i Vest Hema. Prethodno su slavili i upravo protiv Liverpula u Komjuniti Šildu posle boljeg izvođenja penala, a u sredu su slavili i protiv Lestera u Liga Kupu.

Čeka nas sigurno pravi spektakl, u kome se očekuje da "pljušte" golovi na sve strane, pa ljubitelji ove igre sigurno neće zaobići ovaj duel, u kome lako može da padne 4+ uz pogotke na obe strane. Meč je na programu u ponedeljak 28. septembra od 21.00. Pogledajte i sve kvote koje za ovaj meč nudi Top Bet.

Sve prognoze za ove mečeve, analizu našeg gosta u studiju, kao i koje još pogodnosti igračima nudi Top Bet, pogledajte u videu na početku teksta.

Napominjemo da kladionica zadržava pravo na promenu kvota do početka meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РВ

    24. septembar 2020 | 13:56

    Очекујем да се Партизан неће мучити као у предходна 2 кола.

  • Žika Pavlović

    24. septembar 2020 | 11:30

    Samo Voša prolazi. Lalat doktor

  • Miloš

    24. septembar 2020 | 11:26

    Partizan, samo napred Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA