≫ 

Transferi: Zvezda prodala Degeneka za 1,7 miliona evra! Murinjo hoće slovačkog štopera od 50 miliona

Hvala što ste pratili najvažnije transfer vesti sa nama

  • 10
degenek.jpg

Foto: Printscreen Instagram / milosdegenek

Najvažnije transfer vesti za četvrtak 24. septembar:

 

*Crvena zvezda je prodala Miloša Degeneka u Belgiju za 1,7 miliona evra

*Totenhem je ponudio 50 miliona evra i bonuse za Milana Škrinijara

*Santijago Arijas prešao iz Atletika u Leverkuzen

*Ljubomir Fejsa je novi fudbaler saudijskog Al Ahlija

*Gabrijel Enake potpisao za Steauu

*Eduard Mendi je novi golman Čelsija

*Crvena zvezda prodaje četvoricu fudbalera

*Luis Suarez je zvanično novi igrač Atletika

Uživo:

 

20.45 - BOMBA SA MARAKANE! Crvena zvezda je prodala Miloša Degeneka. Prema navodima MOZZART Sporta, reprezentativac Australije prelazi u belgijski Gent za 1,7 miliona evra, a transfer će biti ozvaničen posle okršaja sa jermenskim Araratom u plej-ofu za Ligu Evrope sledećeg četvrtka.

degenek.jpg

Foto: Printscreen Instagram / milosdegenek

19.45 - Everton bi mogao da dovede golmana Mančester junajteda Serhija Romera kako bi nametnuo konkurenciju reprezentativcu Džordanu Pikfordu.

 

19.30 - Ruben Loftus Čik mogao bi da bude žrtva transfer revolucije u Čelsiju, pa je počeo da traži novi klub. Pored Aston Vile i Vest Hema, i Sautemtpon je zainteresovan da ga pozajmi na godinu dana, ali pod uslovom da mu londonski tim plaća zaradu.

19.15 - Posle Keite Baldea (Monako) i Antonija Kandreve (Inter), Sampdorija će dovesti i Nabila Bentaleba, koji je ušao u poslednju sezonu ugovora u Šalkeu. Kako Alžirac u Gelzenkirhenu ima 3 miliona evra po sezoni, bundesligaš bi mogao da ga pusti i za džabe i tako izbegne veliki trošak.

 

19.00 - Brazilac Lukas Paketa iz Milana je sve bliži prelasku u Lion. Italijani su tražili prethodnih dana 25 miliona evra što je Lion odbio, ali su ovog četvrtka pregovori odblokirani.

 

18.48 - Rijan Bruster nije u timu Liverpula za meč sa Linkolnom u Liga kupu, što znači da je sve bliži Šefild junajtedu koji je najkonkretniji trenutno. Brajton i Aston Vila se takođe interesuju za njega.

 

18.30 - Milan Škrinijar želi da napusti Inter i pređe u Totenhem koji je ponudio 50 miliona evra i bonuse. Inter traži 60 miliona, pa se očekuje da bi posao mogao da bude realizovan.

 

17.44 - Zvanično! Kolumbijski desni bek Santijago Arijas prešao je iz Atletiko Madrida u Bajer iz Leverkuzena na jednogodišnju pozajmicu.

 

17.27 - Herta i Ren su ponudili po 25 miliona evra za krilnog napadača Liona Rene Žefa Adelejda.

17.00 Zvanično! Ljubomir Fejsa je novi fudbaler saudijskog Al Ahlija.

 

16.00 - Transfer karijere najbogatijeg fudbalera svih vremena: Mesi i Ronaldo zarađuju siću u poređenju sa njim.

15.45 - Sampdorija dovela Antonija Kandrevu, prema informacijama Đanluke di Marcija.

15.15 - Lids je doveo Dijega Ljorentea! Novajlija u Premijer ligi objavio je da je u klub stigao defanzivac Real Sosijedada. Obeštećenje nije objavljeno, ali se spekuliše o transferu vrednom 20 miliona evra.

 

15.30 - Enco Zidan ide u Vidad Kazablanku: Transfer je obavio Roberto Karlos, koji je inače njegov agent. Zidanov sin je karijeru počeo u Realu, a od 2017. godine je promenio nekoliko klubova, a od januara je bio u Almeriji

14.57 - Kalum Hadson Odoi navodono je zatražio da ode iz Čelsija, ali negde na pozajmicu, tvrde britanski mediji.

14.23 - Da li se ponavlja novi "slučaj Sančo?" Naime, Borusija izu Dortmunda je "ukrala" Mančester Sitiju talentovanog krilnog napadača Džejmija Bajna Gitensa.

Ima 16 godina i najpre će igrati za omladinski tim, ali će postepeno biti priključivan prvom timu.

 

13.49 - Nije tajna da Totenhem želi da odvede defanzivca Intera Milana Škrinjara, ali Pevci ističu da ne mogu da plate 60 miliona evra koliko Italijani traže,

13.25 - Nekadašnji fudbaler Partizana Gabrijel Enake potpisao je ugovor sa FCSB kao slobodan igrač. Zanimljivo, već večeras će se naći na terenu protiv Slovana iz Libereca.

12.50 - Mediji u BiH javljaju da će vezista Borca Vladan Danilović karijeru nastaviti u Portugaliji, a da će banjalučki klub inkasirati pola miliona evra i 15 odsto od narednog transfera.

12.02 - Mario Mandžukić je na korak od potpisa ugovora sa Lokomotivom izu Moskve! Trebalo bi da zarađuje tri miliona po sezoni, a jedina dilema je dužina ugvoora: na godinu dana ili godinu plus godinu.

11.39 - Španski mediji prenose da je Selta i te kako zainteresovana da dovede Rafinju iz Barselone!

11.03 - ZVANIČNO! Eduard Mendi je prošao lekarske preglede i postao je novi golman Čelsija! Stiže iz Rena i potpisao je ugovor na pet sezona, a Plavci su za njega platitli 24 miliona evra.

 

10.36 - Ruski mediji navode da je defanzivac Totenhema Serž orije odbio Spartak iz Moskve! Navodno, čeka dobru ponudu pre svega iz Italije.

10.11 - Faik Bolkija, najbogatiji fudbaler na svetu, potpisao je za portugalski Maritimo! On je prošao akademiju Čelsija i Lestera, a inače je bratanac Sultana od Bruneja Husanala koji će Bolkiji nakon smrti ostaviti bogatstvo vredno 20 milijardi dolara.

09.49 - Ros Barkli je na izlaznim vratima Čelsija, a klubovi koji su najviše zainteresovani da ga dovedu jesu Lids i Astob Vila.

09.45 - Kevin Prins Boateng najverovatnije napušta Fjorentinu i seli se u redove drugoligaša Monce.

09.41 - Crvena zvezda želi da proda četvoricu fudbalera usled finansijske krize. Mateo Garsija je već bivši, njegovim stopama bi trebalo da krenu Ben, Boaći i Degenek. Opširnije pročitajte OVDE.

09.35 - ZAVREŠENO! Luis Suarez je i zvanično igrač Atletika, transfer bomba je odjeknula u ponoć!

09.30 - Dobrodošli u još jedan dan posvećen transfer vestima! Za početak, OVDE se podsetite šta se to na transfer pijaci dešavalo prethodnog dana, uz napomenu da je Vojvodina odbila četiri miliona evra od Mančester Sitija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jerry

    24. septembar 2020 | 21:34

    Bravo za Degeneka jer je van svake forme a mali Erakovic je extra igrac

  • Realan

    24. septembar 2020 | 21:45

    Čisto sumnjam da su uspeli da ga prodaju za 1.7 miliona evra,otišao je za dz sigurno.

  • Mire

    24. septembar 2020 | 22:16

    Sigurno lazu ! Koce da da toliki novac za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA