Luka Jović presrećan što je njegov nekadašnji saigrač iz Zvezde dobio poziv u reprezentaciju Srbije

To je jasno stavio do znanja na Instagramu

  • 2
Luka Jović, Mihailo Ristić

Foto: MN Press

Za mnoge ljubitelje fudbala poziv za Mihaila Ristića u reprezentaciju Srbije je bio iznenađenje, ali nema sumnje da je fudbaler Monpeljea zaslužio da se nađe na poslednjem spisku Ljubiše Tumbakovića!

Pre svega zbog činjenice da je konstantan u jednoj zahtevnoj ligi kao što je francuska Liga 1, a pogotovo zbog toga što od početka nove sezone igra na poziciji levog spoljnjeg (WBL), odnosno na mestu između levog beka i levog krila.

Monpelje najčešće igra u formaciji 3-4-3, a Ristić je taj koji u liniji sa četvoricom igra skorz levo. Upravo odatle je ndavno i asistirao saigralu u pobedi nad Lionom, a poziv za nekadašnjeg igrača Crvene zvezde verovatno znači da će Tumbaković protiv Norveške, Mađarske i Turske definitivno igrati u formaciji 3-5-2.

Ristiću je, barem ovako javno, među prvima poziv u reprezentaciju čestitao Luka Jović, napadač Reala koji se takođe nalazi na spisku Tumbakovića.

Jović je na Instagram profilu FSS-a jasno stavio do znanja da je srećan što je njegov nekadašnji saigrač iz Zvezde, ali i veliki prijatelj, zadužio opremu Orlova. Podsetimo, njih dvojica su bili odličan tandem u mlađim kategorijama crveno-belih.

Luka Jović

Printskrin: Instagram/FSS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Go

    24. septembar 2020 | 12:04

    Samo kod nas se ulazi u reprezentaciju na osnovu 10-20 dobro odigranih meceva u klubu... Zato je toliko igraca i proslo kroz istu, zato nikad necemo imati igru i rezultate. Na ovo dodajmo i savez takav kakav je, i nesposobnog selektora i eto ga. Slika i prilika nase fudbalske reprezentacije.

  • x-XpLoSiivE-x

    24. septembar 2020 | 15:32

    WBL????? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣iznedju beka i krila???? 🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA