≫ 

Di Marija besan što ga Argentina nije zvala: Zašto je onda Mesi tu?

Objašnjenje za to što se nije našao na spisku jeste smena generacija

  • 2
Liga Sampiona, FK Bajern Minhen, FK Pariz Sent Zermen Foto: Tanjug/AP

Ofanzivni vezista Pari Sen Žermena Anhel Di Marija besan je i razočaran što nije dobio poziv fudbalske reprezentacije Argentine za predstojeće mečeve u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo!

Di Marija smatra da i dalje može da pruži dosta u nacionalnom dresu, iako ima 32 godine, a zatim se osvrnuo na objašnjenje koje nije prihvatio - da je reč o smeni generacije.

- Ako pogledate stvari realno, zašto je Mesi onda tu? Zašto su Aguero i Otamendi tu? Ni oni ne bi trebalo da budu tu ako se radi o smeni generacije. Imam 32 godine i mogu da nastavim da igram na visokom nivou, baš kao Nejmar i Embape. Teško je razumeti zašto nisam dobio poziv u reprezentaciju. Nikada mi nisu dali pravo objašnjenje, čini se da me jednostavno ne žele. Ja jednostavno više ne želim da ćutim o tome - rekao je Di Marija.

Di Marija je inače član Gaučosa od 2008. godine i odigrao je 102 meča za nacionalni tim. Postigao je i 20 golova, uzeo zlato na OI 2008. godine, bio i svetski prvak sa mladom reprezentacijom godinu dana ranije, a igrao je i finala SP i Kopa Amerika.

Video: Da li je Nejmar slavio na srpskom posle plasmana u finale Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    24. septembar 2020 | 12:39

    E da je nama jedan ovakav koji se uvredi kada ga ne pozovu u reprezentaciju, a ne ovi nasi koji jedva cekaju da ih ne pozovu.

  • milance

    24. septembar 2020 | 12:42

    Selektor Mesi te ne mirise....pitaj njega on je selektor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA