≫ 

Bivši igrač Partizana spasava FCSB pred meč LE, najseksi menadžerka ponovo završila sav posao

Anamarija Prodan ustupila trojicu igrača Điđiju Bekaliju

  • 0
Gabrijel Enake, Anamarija Prodan

Foto: Marko Jovanović, Instagram/anamariaprodanreghecampf

Nekadašnji fudbaler Partizana Gabrijel Enake pojavio se u četvrtak u vidu spasioca za rumunski FCSB (nekadašnja Steaua) koja ima problema da do 14.30 časova komletira sastav za meč protiv Sloavana iz Libereca!

Naime, FCSB, koji je posle velike drame na penale izbacio TSC, danima unazad kuburi za zaraženim igračima čiji nalazi na koronu su pozitivni.

Zato je upravo Enake, zajedno sa dvojicom igrača iz niželigaša Hermanstata, stigao u klub kako bi popunili broj i kako bi FCSB mogao da igra ovaj meč.

Naravno, celokupan posao je završila najseksi fudbalska menadžerka Anamarija Prodan o kojoj je Telegrf pisao dan ranije. Inače, ona je nedavno postala vlasnica Hermanstata i odavno već zastupa iskusnog desnog beka Enakea.

- Istina je da sam im pomogla. Zašto ne bih? Zašto je u Rumuniji toliko zla? Ako igrač Hermanstata postigne gol, ko će dobiti ponudu? Bekali ili ja? Štro se tiče Enakea, on u Kazahstanu nije dobijao pare određeno vreme i mogao je da raskine ugovor - rekla je Anamarija.

U nastavku pogledajte i galeriju njenih fotografija i uverite se zašto je jedna od najseksi menadžerki:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA