≫ 

Jestrović: Partizan ima jednu veliku prednost protiv Šarlroa! Lalatović je kao Murinjo, pazite ga se

Belgijanci "iz prve ruke" dobili informacije o srpskim timovima

  • 4
Nenad Jestrović Foto: MN Press

Nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore Nenad Jestrović, sada poznati fudbalski menadžer, pričao je za belgijske medije o utakmicama koje Partizan i Vojvodina igraju protiv Šarlroa i Standarda.

Jestrović je dobor poznato lice u Belgiji s obzirom na to da je svojevremeno sa velikim uspehom nosio dres Anderlehta, a upravo ovom belgijskom velikanu je malo falilo da proda mladog napadača Partizana.

- Da, reč je o Marku Milovanoviću. Velikom talentu, tima Ibrahimovića - počeo je Jestrović priču za belgijske medije, a potom nastavio o utakmici:

- Ono što Šarlroa radi u domaćem šampionatu, to je izvanredno. Imaju i prednost domaćeg terena. Ali, Partizan ima veće iskustvo igranja u Evropi. Prošle sezone su bili u grupi sa Mančester junajtedom, imaju dosta igrača koji znaju kako se igraju ovakvi mečevi. Vladimir Stojković je dugo bio "jedinica" Srbije. Lazar Marković je igrao u Liverpulu i svojom brzinom može dosta da naškodi. Tu je i Natho, kapiten Izraela. Šarlroa nema to iskustvo.

- Jedno je sigurno, Partizan se neće plašiti. Nikada i nije. Igraće formaciju 4-4-2, gde će lopta iči napred. Igraju kratke pasove, teško ćete videti duge lopte. Imaju nepredvidivog Sumu koji uvek može da reši meč sjajnim golovima. Tu je i brzi Asano, nekada toliko brz da propušta mnoge prilike.

Osvrnuo se Jestrović i na meč Standard - Vojvodina koji počinje u 20 časova, sat vremena posle Partizanovog.

Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

- Za razliko od Šarlroa i Partizana, Standard je favorit protiv Vojvodine. Imaju veći budžet i bolje igrače. Ali verujte mi, Vojvodina može da iznenadi. Nemaju šta da izgube, neće izaći sa belom zastavom. Srbi to, doduše, nikada i ne rade - rekao je Jestrović kroz osmeh i dodao:

- Njihov trener Nenad Lalatović je ekscentričan čovek koji je žestoko zaokupljen konkurencijom. Neverovatan je, ne zazire od predstave. Kao Žoze Murinjo. Takođe je fantastičan trener, jer postiže odlične rezulatet sa malim timovima. Osvojio je i pehar Kupa baš protiv Partizana. Standard bi najviše njega trebalo da se plaši.

Video: Murinju se zbog ovoga smeje ceo svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Manager

    24. septembar 2020 | 15:18

    Jestrovic hvali iz interesa jel se bavi prodajom igraca😆

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. septembar 2020 | 15:07

    Све што си их набројао су "испушене муштикле". Боље да се сачувају како би уз судија у домаћем првенству некако одбранили друго место...ионако ће вечерас вероватно тако и бити. А да, Лале је експерт тренутно за све у овој лиги

  • Rm

    24. septembar 2020 | 17:11

    Standarde plasis li se lalatovica i koliko?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA