≫ 

Transferi: Gvardiola se dogovorio sa štoperom Benfike, Mitar dobija novog asistenta u Fulamu

Polako brojni klubovi privode pojačavanje kraju

  • 0
Ruben Dias Foto: Marko Jovanović

Najvažnije vesti za petak 25. septembar:

* Lion želi da dovede Stevana Jovetića

* Antonio Kandreva potpisao za Sampdoriju

* Lion vraća Samuela Umtitija posle fijaska u Barseloni

* Lids dovodi reprezentativnog vezistu Holandije iz AZ Alkmara

* Luis Suarez predstavljen u Atletiku iz Madrida

* Mančester Siti ima novu želju na poziciji štopera - Rubena Dijasa iz Benfike

* Čelsi odbija da proda Antonija Ridigera Pari Sen Žermenu

* Matija Nastasić na meti Milana

Uživo:

22.05 - Italijanski novinar Fabricio Romano javlja da je portugalski defanzivac Ruben Dijas dogovorio lične uslove sa Mančester Sitijem. Pregovori dva kluba oko visine obeštećenja i uključivanja Nikolasa Otamendija u transfer se nastavljaju. Iako pregovori idu u dobrom smeru, Žil Kunde iz Sevilje je i dalje na listi Građana.

21.33 - Gotovo! Fulam se dogovorio sa Lajpcigom oko pozajmice ofanzivca Ademole Lukmana za koju će izdvojiti 2 miliona evra.

21.20 - Napadač Meca Habib Dijalo (25) ponuđen je prmiejrligašima Vest Bromu i Šefild junajtedu. Ideja francuskog tima je da ih pozajmi na godinu dana, a da za to dobije 6 miliona funti što je ozbiljna ideja...

21.00 - Zvanično! Vezista Barnlija Ešli Vestvud produžio je ugovor sa Klaretsima do 2023. godine.

20.30 - Sampdorija je na sjajan način predstavila novo pojačanje Antonija Kandrevu.

20.15 - Menadžeri ofanzivca Nice Vilena Sipirijena pregovaraju sa Aston Vilom oko selidbe ovog fudbalera u Premijer ligu.

19.40 - Pari Sen Žermen je definitivno rešio da dovede novog centralnog vezistu, a ukoliko ne uspe da se dogovori oko kupovine Tijemuea Bakajoka iz Čelsija, okrenuće se Sualihu Meiteu iz Torina, piše L'Ekip.

19.00 - Husem Auar želi da pređe u Arsenal. Napadač Liona bi voleo više u Juventus ili Barselonu, ali trenutno ga žele samo Englezi.

18.38 - Totenhem pregovara s Interom oko transfera Milana Škrinijara, ali nema nameru da plati svih 60 miliona evra koliko Italijani traže.

18.30 - Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić govorio je ponovo o novom ugovoru Davida Alabe.

18.15 - Zvanično! Iskusni golman Aleksandr Leteje (29) potpisao je ugovor sa Pari Sen Žermenom.

18.00 - Lion želi Stevana Jovetića

17.44 - Zvanično! Antonio Kandreva je novi fudbaler Sampdorije. Stigao je iz Intera za 1,5 miliona evra i potpisao ugovor do juna 2024. godine.

17.40 - Zvanično! Napadač Bobi Dankan (19) potpisao je trogodišnji ugovor sa Derbi Kauntijem. Stigao je iz Fiorentine, a prošao je omladinsku školu Liverpula.

17.18 - Zvanično! Independijente je doveo štopera Ezekijela Munjoza (29) iz Lanusa kao slobodnog igrača.

17.00 - Lion pokušava da vrati Samuela Umtitija koji je višak u Barseloni, javlja L'Ekip.

16.42 - Direktor fudbala Lidsa Viktor Orta otputovao je u Amsterdam sa zadatkom da obezbedi transfer veznog fudbalera. Radi se o Teunu Kupmejnersu (22) iz AZ Alkmara, sjajnom defanzivnom vezisti i mladom reprezentativcu Holandije, koji bi trebalo da postane adut Marsela Bijelse u pohodu na respektabilnu poziciju u Premijer ligi.

16.10 - Dolazak golmana Eduara Mendija iz Rena znači da je za Kepu Arizbalagu završena avantura na Stamford Bridžu. Kakav fijasko golmana od 80 miliona evra koji sada ima oko dve nedelje da nađe sebi novi klub. Plavci su spremni i da ga puste negde na pozajmicu.

15.23 - Zvanično! Urugvajac Luis Suarez je predstavljen je u Atletiko Madridu.

15.08 - Mančester siti se okrenuo Rubenu Dijazu iz Benfike kao alternativi za Kulibalija čiji se transfer iz Napulja verovatno neće realizovati u ovom prelaznom roku. Probali su "Građani" i sa Koundeom iz Sevilje, nudili i Otamendija kao deo posla, međutim Andalužani su, kao i Napoli, odbili ponudu ukupno vrednu 55 miliona. Dijaz sada deluje kao realna opcija po Gvardiolu.

14.26 - Udineze je pojačao svoje redove defanzivcem Kevinom Bonifacijem (24) koji je stigao iz SPAL-a na pozajmicu. Ukoliko zadovolji nove poslodavce, Bonifaci bi mogao i da produži boravak na "Fiuliju", s tim da bi to koštalo klub iz Udina 11 miliona evra.

14.03 - Švajcarac Darian Maleš (19), momak srpskih korena, prešao je u Đenovu gde će igrati kao pozajmljen igrač Intera za koji je pre samo deset dana potpisao petogodišnji ugovor. Maleš je fudbalski stasao u Lucernu, kompletnu karijeru je proveo u tom klubu za čije je seniore debitovao prošle godine. Postigao je i jedan gol.

U Interu, koji ga je platio 4 miliona evra, veruju da je 189 cm visoki ofanzivac materijal koji bi u doglednoj budućnosti mogao da im donese ili profit (od prodaje) ili direktan kvalitet za prvi tim.

13.34 - Zvezda je obezbedila potpise momaka za koje misli da su budućnost kluba. U pitanju su Mateja Bačanin i Mateja Radonjić. Obojica su parafirala ugovore sa srpskim šampionom, s tim da je Bačanin produžio, a Radonjić potpisao svoj prvi ugovor. Bačanin je uzdanica omladinskog tima i trenutno prvi strelac lige za svoj uzrast sa devet golova, dok Radonjić igra na poziciji plejmejkera. Stigao je letos iz Niša.

 
 
 
View this post on Instagram
Posted @withregram • @crvenazvezdafk_os 🔴⚪ Crvena zvezda je danas produžila vernost sa talentovanim Matejom Bačaninom, dečakom rođenim 2003. godine, ali i potpisala profesionalni ugovor, takođe sa plejmejkerom, ali dve godine mlađim - Matejom Radonjićem, što znači da je naš klub osigurao "desetke" za budućnost. Mateja Bačanin je rođen 2003. godine u Smederevu, a u naš klub je stigao pre osam godina. Godinama se profilisao kao jedan od najtalentovanijih igrača u svom godištu, a i ove sezone je velika uzdanica Marka Neđića, s obzirom da je trenutno prvi strelac Omladinske lige Srbije sa devet postignutih golova. Mateja Radonjić je rođen 2005. godine u Nišu, a u Crvenu zvezdu je tokom leta. Radonjić već od starta Kadetske lige Srbije, pod komandom Srđana Stojčevskog, pokazuje sjajne plejmejkerske sposobnosti i verujemo da će tako nastaviti. Čestitamo! 💪 #crvenazvezdafk_os #zvezdinibiseri @crvenazvezdafkA post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

13.12 - Srpski defanzivac Matija Nastasić je nova želja Milana, pregovori su u toku, a Šalke nema problem a pusti Matiju na pozajmicu u tabor "roso-nera". Italijanski mediji pišu da je Nastasić alternativa za Milenkovića koga Fiorentina neće tako lako da pusti, pa su se Milanezi okrenuli drugom Srbinu. Nastasić je od 2015. član Šalkea, odigrao je 139 utakmica za "Kraljevsko plave", sa kojima ima ugovor do 2022. Pregovori dve strane su u poodmakloj fazi, piše "Sky Sport Italia".

12.27 - Čelsi je odbio ponudu PSŽ-a, koji je hteo da dovede Antonija Rudigera na pozajmicu uz opciju otkupa. Sve što Plavce zanima je samo direktna ponuda za transfer.

11.34 - Barselona je na nogama zbog odlaska Luisa Suareza, naročito posle oproštajnog pisma Lionela Mesija. Zaboleo je Argentinca način na koji je Urugvajac otišao, na žestokom je udaru uprava Barselone!

11.14 - Tomas Partej najbliži je ostanku u Atletiku iz Madrida. To prenose španski insajderi, a Arsenal će na taj način ostati bez željenog pojačanja.

10.26 - Mario Baloteli je pred selidbom u Đenovu, potpisao bi na godinu dana. Dugo je trajala saga o potencijalnom transferu, jer je bilo jasno da će Mario otići iz Breše zbog ispadanja u Seriju B.

10.19 - Nemanja Radonjić je dobio pojačanu konkurenciju u ofanzivi u Olimpiku iz Marseja. Stigao je Luis Enrike iz Botafoga, i to za 10 miliona evra.

10.15 - Fenerbahče je već objavio novi transfer - ozvaničen je dolazak Mbvane Samate iz Aston Vile. Rukovodstvo kluba iz Istanbula će za 27-godišnjeg napadača dati 6 miliona evra, predviđeno je i 750.000 za bonuse, u okviru četvorogodišnjeg ugovora.

Video: Partizan izjednačio u Belgiji i igra bolje, Suma probudio crno-bele

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA