Suma otkrio zašto nije bio u startnih 11, iznervirale ga priče: Čujem da je sad Šarlroa slab?!

Ako je i bilo ikakve misterije, sada je posle reči Gvinejca sve otklonjeno

  • 11
Sejduba Suma, Partizan - Zvezda

Foto: Telegraf.rs

Sejduba Suma je bio čovek koji je preporodio Partizanovu igru na meču protiv Šarlroa, upravo on je postigao gol za 1:1, a potom imao još nekoliko dobrih akcija i šansi. Ipak, crno-beli su na kraju ispali iz Evrope posle gola Rezaija iz slobodnog udarca u produžecima.

Suma ističe da mu je mnogo žao zbog ispadanja, ali da je Partizan pokazao da može da se nosi sa jakim ekipama poput lidera belgijskog prvenstva, a posebno su ga naljutile priče gde se o Šarlroa, o kojem su pričali kao veoma ozbiljnom rivalu, nakon meča priča kao prosečnoj ekipi.

- Mnogo mi je žao što smo ispali iz Evrope,jer smo pokazali da pre svega možemo da se nosimo sa ekipama poput Šarloa.

- Pre odlaska za Belgiju svi su komenatarisali koliko je Šarlroa jak tim, da imaju šest utakmica bez poraza, da imaju tim koji je već nekoliko godina zajedno u koji se ozbiljno ulaže i zna se ko su u belgijskom prvenstvu, dok sada kada je Partizan odigrao dobro čujem komentare kako Šarlroa nije nešto? Pa ne može jedan tim da danas bude najbolji, a sutra da ne znaju ništa, već smo mi našom igrom njima parirali i pokazali da možemo - rekao je Suma.

Opisao je i zbog čega je Partizan prikazao dva različita lica u prvom i drugom poluvremenu.

- Igrate u gostima, njihovi svi igrači su izuzetno brzi, visoki... Želeli smo i da oborimo ritam utakmice da se ne bismo jurili po terenu sa njima i tako samo izgubili snagu. Spremni su, prebrzi. Znali smo da moramo i možemo bolje što se i pokazalo u drugom poluvremenu.

Posle meča pojavile su se razne glasine na društvenim mrežama o tome zašto Suma nije igrao u startnoj postavi, ali sam Gvinejac je otkrio da nije bio potpuno spreman i da je dogovor sa trenerom bio da uđe u drugom poluvremenu.

- Što se tiče mene, ja nisam bio spreman za 90 minuta i to je bio dogovor sa šefom od starta. Imao sam kartone, nisam igrao i želeli smo da mojim ulaskom dobijemo ono više u situaciji koja je bila potrebna.

- Svi smo dali zaista više od maksimuma i bilo bi nam lakše da smo izgubili na penale nego sa dva šuta na gol, jer smo bili bolji. Pokazali smo da možemo, da predano radimo i da smo konkurentni ne Evro sceni. Okrećemo se ligi, moramo i radićemo još jače. Potrebno je vreme, ali ćemo dati maksimum kao sinoć - zaključio je Suma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. septembar 2020 | 13:14

    Зато је Мустафа био спреман, и у форми као са АЗ👌👌👌

  • N

    25. septembar 2020 | 13:12

    Kako se zovu? Šarlatani jel?

  • Ccc

    25. septembar 2020 | 13:33

    Sta mozemo!? Tebi kada se igra ti ces da igras je li!? Tebe prvo treba isterati iz kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA