≫ 

Transferi : Radonjić već našao novi klub? Liverpulov tragičar iz Lige šampiona ide u Bundesligu

Fudbalski transferi su bili aktuelni i danas

  • 4
Nemanja Radonjić Foto: AP/Tanjug

Najvažnije vesti za subotu 26. septembar:

* Nemanja Radonjić ponuđen Olimpijakosu i Sampdoriji

* Loris Karijus prelazi u Union iz Berlina

* Benfika i Mančester Siti nastavljaju pregovre oko Rubena Dijasa

* Barselona ne odustaje od Lautara Martineza

* Vinsent Abubakar prešao iz Porta u Bešiktaš

* Nemanja Radonjić napušta Olimpik iz Marselja

* Juventus hoće Hoakina Koreu (Lacio), ali ne želi da plati 50 miliona evra

TOK DANA

19.45 - Španski defanzivac Antonjito parafirao je ugovor sa Panatinaikosom u koji stiže kao slobodan igrač. Prethodnu sezonu proveo je u Valjadolidu.

18.55 - Nemanja Radonjić bi mogao da nastavi karijeru u Olimpijakosu. Prema navodima iz Grčke, on je ponuđen šampionu iz Atine nakon što mu je u Marselju rečeno da može da ide. Po drugim informacijama iz Italije, menadžeri su ga ponudili Sampdoriji, pa nas očekuju zanimljivi dani.

Fudbalska repezentacija Srbije Foto: AP/Tanjug

18.10 - Nekadašnji golman Liverpula i tragičar finala Lige šampiona iz 2018. Loris Karijus nalazi se na korak od prelaska u Union iz Berlina.

17.00 - Italijanski prvligaši Verona i Kaljari raspituju se za napadača Fejenorda Roberta Boženika. Slovak je u januaru ove godine prešao iz Žiline u Roterdam za 4 miliona evra i brzo se afirmisao.

16.35 - Arsenal je u petak poslao ponudu tešku 35 miliona evra za Husema Auara, ali je predsednik Liona Žan Mišel Ola na Tviteru poručio da je ona smešna i daleko ispod onoga što francuski velikan očekuje.

16.15 - Gotovo! Trener engleskog drugoligaša Barnslija Austrijanac Gerhart Štruber prelazi u Njujork Red Buls. Njegovom klubu sleduje obeštećenje od 2 miliona evra.

15.30 - Gotovo! Fiorentina je dogovorila sa rumunskim Vitorulom transfer mladog napadača Luisa Munteanua (18) za 2 miliona evra i 20% od sledeće prodaje.

14.44 - Benfika i Mančester Siti su i dalje daleko od dogovora za transfer Rubena Dijasa na Ostrvo. Pregovara se oko posla od 75 miliona evra po formuli 55 miliona za Portuglaca plus Niko Otamendi za 20 miliona.

14.20 - Lids, Vulvs, Aston Vila, Vest Brom i Šefild junajted, svi su pokušali da dovedu napadača Noriča Temu Pukija ovog leta, ali je klub iz Čempionšipa rekao ne.

14.00 - Trener Barsleone Ronald Kuman ne odustaje od Lautara Martineza.

13.50 - Golman Pari Sen Žermena Marčin Bulka produžiće ugovor sa šampionom Francuske, a potom otići na pozajmicu u špansku Primeru.

13.23 - Đenova pokušava da pozajmi mladog reprezentativca Italije Đanluku Skamaku (21), napadača koji igra za Sasuolo.

13.00 - Zvanično! Vinsent Abubakar je novi fudbaler Bešiktaša. Kamerunac se tako vratio u klub iz kojeg je otišao u Porto pre tri godine.

12.53 - Brazilski krilni napadač Bruno Tabata (23) prešao je iz Portimonensea u Sporting Lisabon za 5 miliona evra i 50% od sledeće prodaje.

12.40 - Velšanin Danijel Džejms nije u sastavu Mančester junajteda koji od 13.30 igra sa Brajtonom meč Premijer lige. Ta činjenica je raspalila maštu navijača Lidsa pošto je Marselo Bijelsa izuzetno zainteresovan da ga dovede do kraja prelaznog roka. Bilo na pozajmicu ili u transferu od oko 12 miliona funti.

12.25 - Barselona je podelila brojeve pojačanjima za novu sezonu. Alenja je uzeo 6, Pedri 16, a Fransisko Trinkao 17.

12.15 - Nemanja Radonjić napušta Olimpik iz Marselja. Uskoro opšrinije...

12.00 - Gotovo! Ibrahim Sangar, defanzivni vezista Tuluza prelazi u PSV Ajndhoven za 9 miliona evra.

11.30 - Desni bekovi će u naredne dve nedelje biti jedna od najtraženijih roba na transfer pijaci, a novinar Lik Tanci prenosi da Milan želi Orijea (Totenhem) ili Maksa Aronsa (Norič), Bajern želi Seržina Desta (Ajaks), koji je bliži Barseloni, a u trku bi mogla da se umeša i Roma koja takođe traži bočnog defanzivca.

11.10 - Aleksandar Mitrović je dobio novog saigrača jer su se Red Bul Lajpcig i Fulam dogovorili oko pozajmice Ademole Lukmana. U Nemačku će otići 2 miliona evra za pozajmicu do kraja sezone.

10.17 - Aston Vila se zbog jednog transfera suočila sa gubitkom čak 25.000 pratilaca na Instragamu - evo i priče o tome.

10.13 - Juventus i dalje želi da se pojača, sada je opcija Hoakin Korea iz Lacija, ali Rimljani traže 50 miliona evra. Zato Stara dama pokušava da napravi dogovor oko pozajmice na dve godine, ali i ovde Lacio traži obavezan otkup posle toga.

10.00 - Marka tvrdi da je Barselona dobila vrtoglavu ponudu za Ansua Fatija, od čak 125 miliona evra! Uz to, još 25 miliona su bonusi, samo se ne spominje ime kluba. Ipak, spekuliše se da je to Mančester junajted, koji i dalje pokušava da se vrati na stare staze slave.

Video: Bomba Stojčeva za petardu u mreži Nišlija

Nova sezona - opet problemi za Mančester Junajted. Taman kad se pomislilo da Đavoli mogu da se uključe u borbu za vrh Premijer lige, poraženi su kod kuće od Kristal Palasa, i danas (13.30) moraju da se „vade“ u Brajtonu. Dvojka je 1,85, a dupla šansa 1X 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brajton - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne verujem...

    26. septembar 2020 | 10:57

    ...da SMS nigde pomenut nije citav prelazni rok. A zbog njega se raspaka komplet reprezentacija...cak ni Polet ne iskazuje interesovanje za njega.

  • Logicno..

    26. septembar 2020 | 17:30

    Radonjic starter sa Norveskom, Madjarskom i Turskom zato sto treba da se proda, nadje klub..

  • Racki

    26. septembar 2020 | 21:51

    Mali dzaka izvisio..zasta su oni dali 12mil eura

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA