≫ 

Šut-karta za Radonjića u Marselju: Trener mu rekao da potraži novi klub

Portugalac je nezadovoljan načinom na koji Srbin napreduje, piše L'Ekip

  • 40
Fudbalska repezentacija Srbije

Foto: AP/Tanjug

Nemanja Radonjić je po svoj prilici završio epizodu u Marselju.

Ugledni L'Ekip je objavio da su čelnici kluba sa "Velodroma" saopštili srpskom reprezentativcu da se na njega više ne računa i da može da potraži novi klub. Jasna poruka nekadašnjem krilnom napadaču Crvene zvezde bilo je i dovođenje talentovanog Brazilca Luisa Enrikea (18) koji je u petak stigao iz Botafoga za 12 miliona evra.

Poznati list u tekstu koji je objavio tvrdi da je trener Olimpika Andre Viljas Boaš nezadovoljan radom i zalaganjem Radonjića tokom pripremnog perioda, kao i da je razočaran "ograničenim napretkom" koji je ispoljio. Drugim rečima, više mu nije potreban.

Marselj pristaje i na prodaju, ali i na eventulanu pozajmicu srpskog reprezentativca.

Radonjić je od početka ove sezone samo jednom bio starter i to u prvoj utakmici protiv Bresta, kada je zamenjn u 62. minutu. Protiv Pari Sen Žermena je ušao umesto Pajea u 77. minutu, a u poslednjem susretu sa Lilom u 72. minutu. U sudaru sa Sent Etjenom nije ni dobio šansu.

Ukupno, to je samo 93 minuta u prve četiri runde, pa je jasno da na njega više niko u Marselju ozbiljno ne računa.

Real Madrid ima velikih problema, pogotovo u napadu, na premijeri u novoj sezoni igrao je 0:0 sa Sosijedadom, a večeras (21.00) gostuje Betisu koji je u odličnoj formi, i koji nije izgubio od Reala u poslednja tri meča. Dvojka je 1,90, iks 3,50, a kec na Betis 4,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Betis - Real Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srđan

    26. septembar 2020 | 13:17

    Pitanje je koliko je ova vest tačna?! Prošle gidine sam redovno pratio Marsej upravo zbog Radonjića. Uvek je bio među najboljima i dao nekoliko ključnih golova...

  • Mokroluzanin

    26. septembar 2020 | 12:44

    Terzo reaguj!

  • MilanT

    26. septembar 2020 | 15:11

    Ajde Mrkela uradi i ti nesto korisno za Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA