≫ 

Zato je Atalanta - Atakanta! Četiri gola za 40 minuta, Gasperinijeva četa "samlela" Torino

Vrhunska partija tima iz Bergama

  • 1
FK FC  Torino - Atalanta Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Atalante po ko zna koji put su demonstrirali da igraju najatraktivniji fudbal u Italiji, ponovo smo od Gasperinijevog tima videli efikasnu partiju, dominaciju i goleadu za bodove u Torinu - 2:4!

Beloti nije mogao sam da "gura" Bikove, čak su i dva gola najboljeg napadača domaćeg tima bila nedovoljna da se ugrozi poletna i ubojita ekipa iz Bergama, koja je četiri gola dala u samo 40 minuta igre.

FK FC  Torino - Atalanta Foto: Tanjug/AP

Strelci za goste za ubedljivih 3:1 na poluvremenu bili su Alehandro Gomez, Luis Muriel i Hans Hatebor, da bi Merten De Ron pogodio za konačan rezultat, rešio utakmicu pošto je Belotijev drugi pogodak pretio da pomrsi planove Atalante.

Bila je ovo najbolja moguća reakcija ekipe iz Bergama na poraz u minulom kolu protiv Intera kod kuće, u jednoj od retkih utakmica u kojoj nisu postigli gol, prethodno su lagano savladali Parmu, a goleadom u Tornu najavili da će i ovesezone biti strah i trepet za sve rivale na Čizmi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA