≫ 

Buran superligaški dan: Fantomski gol u Surdulici, čudan pogodak Rada i Spartakov "slobodan pad"

Bilo je uzbuđenja na mečevima elitnog ranga

  • 3
radnik - rad Foto: Arena sport

Fudbaleri TSC-a, Radnika i Čukaričkog zabeležili su pobede u mečevima 9. kola Superlige odigranim u subotu, dok su Javor i Zlatibor remizirali u Ivanjici.

Najviše golova viđeno je u Surdulici gde je Radnik pobedio Rad 4:2, uz jedan sporan momenat, zapravo bio je to drugi pogodak domaćeg tima na koji su gosti imali zamerki jer lopta, kako misle, nije prešla gol-liniju pošto je igrač Surduličana uputio ka mreži posle kornera.

Ipak, glavni sudija meča uvažio je sugestiju pomoćnika, pošto je ovaj procenio da je lopta prešla gol-crtu pre intervencije defanzivca Rada. Uzalud su bila negodovanja igrača sa Banjice, gol je priznat, i Radnik je tako povratio vođstvo.

Nastavak je doneo goleadu, još tri gola, od kojih je jedini preostali za Rad ide "na dušu" golmana domaćeg tima koji je loše cenio jednu "sporu" loptu Busnića sa dvadesetak metara, i zaista loše intervenisao kada se očekivala rutinska intervencija.

Pogledajte i taj momenat.

Ipak, domaći su do kraja ipak uspeli da dođu do trijumfa, Pavlov i Danoski su pogodili za overu trijumfa i nove bodove za Surduličane.

Četiri gola "spakovali" su rivalu i igrači Čukaričkog koji su demonstrirali moć protiv nejake Mačve, deklasirali je pogocima Ostojića, Kajevića, Birmančevića i Endiajea.

Pokazali su "Brđani" da će i bez dosadašnjeg trenera Veselinovića, koji je karijeru nastavio na Bliskom Istoku, biti jednako kvalitetna i opasna ekipa, možda i najjači kandidat za evropske pozicije posle večitih rivala.

Subotički Spartak je u naglom padu forme posle sjajnog starta sezone.

Ekipa trenera Gaćinovića pretrpela je težak poraz u Senti od TSC-a, 3:0, uz promašen penal koji je u velikoj meri odredio dalji tok meča.

Sjajno je golman domaćeg tima Filipović pročitao nameru fudbalera Spartaka sa "kreča", uhvatio "živu loptu" i sačuvao prednost svog tima koju je doneo Banjac.

Najbolji strelac domaćeg tima Nenad Lukić je do kraja poluvremena kaznio Subotičane za kiks, da bi Zec u drugom poluvremenu postavio konačan rezultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    26. septembar 2020 | 22:22

    U našoj ligi bi i VAR crko!!!

  • SrbskiBek

    26. septembar 2020 | 19:26

    Saopstenje "gromade od kluba" se ocekuje..ko se kome sklonio . ko je koga platio. koliko ko je igrao za zuti a nije dobio ko je skocio a ko pao....sve ce na monitoring uefi..samo probajte da nam ne dosudite penal do 90 .min !!!! UPRAVA OSTANI !!!!!!

  • Rm

    26. septembar 2020 | 19:19

    Elitni rang hahaha boze boze kakva elita

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA