≫ 

Istorijski potpis u Holandiji: Prvoligašu dozvoljeno da nosi logo seks kompanije na dresovima

Iisplatila se upornost Emena, ali budimo realni, moć novca je i ovog puta odnela pobedu

  • 0
Navijači, vibrator

Printskrin: Youtube/ PI ALFA, Foto: Shutterstock

Fudbalski klub Emen je uspeo, ubedio je holandski savez da je sasvim u redu da im na dresovima ekipe bude logo sponzora čija je delatnost prodaja seksi igračaka, u pitanju je firma "EasyToys".

Isprva, ta ideja se nije dopala predstavnicima Saveza, otud su i zabranili da sporni logo krasi opremu holandskog prvoligaša, međutim posle burnih kritika na njihov račun, ali i serije sastanaka dve strane, kluba i Saveza, Emenu je odobreno da reklamira pomenutu kompaniju na dresovima.

- Emen i Savez (KNVB) postigli su privremeni dogovor, posle konstruktivnog razgovora, da logo sponzora kluba bude na dresovima - obavestio je Emen javnost u saopštenju.

Nije, ipak, dogovoreno trajno rešenje, o čemu će Savez tek da diskutuje, jer je Emen sklopio trogodišnju saradnju sa pomenutom firmom.

- Dogovor je da logo sponzora može da bude na dresu, zasad samo ove sezone. Emen će u nedelju prvi put igrati u dresovima sa logom firme "EasyToys" protiv Viljama II - poručuju iz kluba.

 
 
 
View this post on Instagram

Lol, bij emmen gaan ze tegenwoordig via een andere ingang naar binnen.....😂🤣#lol #easytoys #fcemmen #ingangA post shared by Bert Jager (@bertjager) on

 

Podsetimo, prethodne nedelje je holandski Savez zabranio da logo firme koja se bavi prodajom seksi igračaka bude na dresovima Emena, razlog je taj što se takav potez kosi sa vrednostima koje propagira Savez, međutim došlo je do preokreta.

Nije poznato na koji način su predstavnici Emena odobrovoljili ljude iz Saveza da popuste, ali kao možemo samo da pretpostavimo da je moć velikog novca koji je ovde u igri, još jednom prevagnuo.

- Posle prvog sastanka koji smo imali sa u utorak, danas smo nastavili dijalog koji je protekao u pozitivnoj atmosferi i kompromis je postignut - izjavio je čelnik Emena Ronald Lubers.

Video: Ovaj vibrator je možda pametniji od svakog muškarca jer žene sigurno dovodi do orgazma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA