≫ 

Vlahović upropastio Fiorentinu: Srbin promašio zicer za 4:2, Inter režirao triler preokret

Nije ovo bilo Vlahovićevo veče

  • 5
Lautaro martinez Foto: Tanjug/Ap

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović "kumovao" je porazu Fiorentine od Intera u Milanu u jednoj od najuzbudljivijih utakmica od starta sezone, u okviru 2. kola Serije A.

"Neroazuri" su došli do pobede od 4:3, ali pitanje je kako bi se ovaj meč završio da je bivši napadač Partizana iskoristio idealnu šansu koju mu je pripremio Frank Riberi pri vođstvu Viole od 3:2 u 80. minutu.

Francuz je navukao na sebe defanzivce domaćeg tima, sačuvao loptu, a onda sjajno uposlio Vlahovića koji je ostao sam pred Handanovićem.

Imao je Dušan sve vreme ovog sveta da se namesti, odmeri poziciju Handanovića, delovalo je da sledi sigurna egzekucija, ali je usledio šokantan promašaj momka koji će biti jedan od aduta Srbije u ključnom okršaju za plasman na Evropsko prvenstvo sa Norvežanima.

Usledila je surova kazna na drugoj strani, i opet je Vlahović, ovaj put u defanzivnoj akciji izašao kao poraženi u duelu. D'Ambrosio ga je nadskočio i pogodio mrežu Dragovskog posle "skraćenog kornera", za delirijum igrača i klupe Intera.

vlahovic Foto: Tanjug/Ap
Fudbaleri Intera Foto: Tanjug/Ap

Bio je to vrhunac velikog naleta Konteovog tima, koji je u roku od dva minuta režirao veleobrt najpre preko Lukakua (za 3:3), a onda i nakon skok reakcije D'Ambrosia.

Golove za inter postigli su još Martinez i Kećerini koji je pogodio sopstvenu mrežu.

Za goste, Kuame, Kastrovil i Kijeza su matirali Handanoviča.

Vlahović je inače ušao sa klupe u 61. minutu umesto strelca vodećeg gola za Fiorentinu Kuamea, i nije se proslavio, dok je Nikola Milenković odigrao čitav meč.

Na drugoj strani, kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov bio je starter, bio je to njegov debi za novi klub, a na terenu je proveo od prvog do poslednjeg minuta.

antonio konte Trener Intera Antonio Konte slavi pobednički gol Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rm

    27. septembar 2020 | 00:20

    Kako velicate zvezdine igrace a spustate partizanove smesni ste

  • Joja

    27. septembar 2020 | 00:41

    Ako nam je on adut protiv Norveške ili Jović... bolje da ne putujemo u Oslo

  • Aca

    26. septembar 2020 | 23:31

    Promasio zicer, i pogresio kod cetvrtog gola. Uzasna igra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA