Dokle će Tumbaković da ga ignoriše? Olimpijakos opet igra na pogon Lazara Ranđelovića

Srbin asistent kod vodećeg gola crveno-belih

  • 27
Lazar Ranđelović Printskrin: Youtube/Novasports.gr

Srpski fudbaler Lazar Ranđelović odigrao je još jedan dobar meč u dresu Olimpijakosa koji je u 3. kolu grčkog šampionata savladao Panetolikos rezultatom 2:0 (0:0)!

Ranđelović nije bio strelac, ali jeste asistent kod prvog gola Jusefa El Arabija u 48. minutu. Odlično je Srbin prihvatio dijagonalu Valbuene, iako nije bilo lako, te je najboljeg strelca svog tima spojio sa golom.

Ranđelović je na ovaj način još jednom pokazao da za njega verovatno ima mesta u u fudbalkoj reprezentaciji Srbije, mada za ovo naredno okupljanje pred mečeve sa Norveškom, Mađarskom i Turskom nije dobio poziv.

- Mali Ranđelović, njega isto pratimo, on ima specifičnu ulogu u svom klubu, sigurno da će i on dobiti šansu, neka nastavi da igra ovako kako igra, vrata reprezentacije su mu otvorena - rekao je selektor nedavno.

Ranđelović je, u međuvremenu, izašao sa terena u 77. minutu, a konačan rezultat tri minuta kasnije postavio je Kafu.

Olimpijakos ima šest bodova posle tri kola, uz napomenu da im je jedan meč odložen, dok će u četvrtak u Nikoziji braniti prednost protiv Omonije iz prvog meča (2:0). Ako uspeju, igraće grupnu fazu Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    27. septembar 2020 | 11:25

    Ma ko je bre taj Tumbaković. Koju satisfakciju će imati narod kada on bude smenjen zbog neuspeha ? Sport čine pobede i porazi ali kod ovog selektora je sve poraz. I sastav ekipe i način igre i vodjenje sa klupe. Ne vredjam navijače Partizana, ali je Tumbaković grobar srpskog fudbala.

  • Бане

    27. septembar 2020 | 11:27

    Зависи ко му је менаџеер... ако није онај Рамадани онда нема места.

  • 51

    27. septembar 2020 | 11:20

    Док му Кокеза не каже другачије!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA