≫ 

Recku Antiću, treneru Dinama, zapaljen auto u centru Vranja: Pogledajte fotografije sa lica mesta!

Alfa i omega kluba poručio da "vetar duva iz Surdulice"

  • 16
FK Dinamo Vranje Foto: Mario Marić

Draganu Antiću Recku, treneru FK Dinamo iz Vranja, zapaljen je auto marke “Audi” u noći između subote i nedelje, u blizini njegovog stana centru Vranja.

Policija je potvrdila događaj, navodeći da je slučaj prijavljen oko pet časova ujutru. Obavljen je uviđaj i Osnovno javno tužilaštvo u Vranju radi na rasvetljavanju slučaja.

Prošle nedelje, na mnogim fasadama u Vranju, osvanuli su i grafiti protiv Antića, sa porukama da ode iz kluba, a u međuvremenu se oglasio i sam Recko:

- Postoje video zapisi sa kamera, na kojima se vidi ko je lepio plakate, s tim što te osobe još uvek nisu procesuirane - kaže Antić i dodaje:

- Nemam dilemu ko stoji iza ovoga. To sam rekao i prošle nedelje za plakate. Ja u Vranju nemam neprijatelje, ne dugujem nikome ništa. Vetar duva iz Surdulice.

Inače, fudbaleri Dinama prošlog vikenda doživeli su i peti poraz u ovogodišnjem šampionatu Prve lige -  od dobanovačke Budućnosti na domaćem terenu sa 2:3 (2:1), te se pretpostavlja da je to iniciralo grafite ovakve sadržine. Takođe, pretpostavke su i da iza paljevine automobile stoje oni koji Recka više ne žele u Dinamu.

Video: Protest fudbalera Dinama u centru Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1989

    27. septembar 2020 | 11:34

    Nebi me cudilo da mu je neko od bivsih igraca zapalio auto,covek je u zadnje 3 sezone duzan preko 100 hiljada eura igracima.Prevarant covek grad Vranje treba da se zapita koji pravarant im vodi klub.Sportski pozdrav.

  • Sd boy

    27. septembar 2020 | 12:28

    Ako nije bio sa onom Stevic Lj.... Onda ne mogu nista da kazem.

  • Ivan

    27. septembar 2020 | 12:50

    Zabraniti fudbal u celoj drzavi i mnogi problemi ce biti reseni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA