≫ 

Teško je igrati i protiv Reala i protiv VAR-a: Trener Betisa besan na sudije!

Pelegrini direktno optužio VAR sobu za krojenje rezultata

  • 4
FK Betis

Foto: AP/Tanjug

Besan je bio trener Betisa Manuel Pelegrini na suđenje koje je njegov tim u subotu veče imao protiv Reala (2:3)!

To se, pre svega, odnosni na dvojac u VAR sobi koji su, prema rečima ovog iskusnog stručnjaka, direktno pogurali Madriđane do preokreta i pobede.

Podsetimo, Real je poveo sa 1:0, zatim je domaćin preokrenuo na 2:1, da bi Madriđani u drugom poluvremenu stigli do tri boda posle penala Serhija Ramosa.

- Pre nego što je Bartra skrivio jedanaesterac, Majoral je bio u očiglednom ofsajdu. Samim tim, penal u korist Reala ne bi bio dosuđen. Takvi detalji prelome utakmicu. Veoma je teško igrati istovremeno i protiv Reala i protiv VAR-a, sa desetoricom, pa još kazneni udarac protiv nas. Sva pravda je nestala sa Realom - rekao je Pelegrini i dodao:

- Razne okolnosti koje utiču na rezultate, međutim, ako analiziramo isključivo igru, moram da budem zadovoljan. Ovo su utakmice koje imaju duplu težinu, kako zbog snage protivnika, tako i zbog onoga što se dešava na terenu. Sviđa mi se VAR, međutim, čini mi se da uvek donosi odluke protiv nas.

Vredi pomenuti i to da je Pelegrini svojevrem,eno bio trener Reala za koji je u subotu veče od prvog minuta zaigrao Luka Jović. Nije dao gol, ali je iznudio crveni karton Emersona u drugom poluvremenu.

Neki španski klubovi odigrali su već dva kola, ali Barselona novu sezonu otvara večeras (21.00) protiv Viljareala. Sve, naravno, zanima kako će se snaći novi trener Ronald Kuman s nezadovoljnim Mesijem koji je na silu zadržan na Kamp Nou. Kec je 1,55, a kombinazzija 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Viljareal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mani

    27. septembar 2020 | 13:09

    Betis se odlicno drzao i zasluzio je bar bod. Betis bi poderao bilo koji nas klub a tek reprezentaciju. Igrali su viteski i sa igracem manje su parirali velikom Realu.

  • montnegringo

    27. septembar 2020 | 14:16

    Trebao je sudija da puca penal on ga je zasluzio

  • TIHI

    27. septembar 2020 | 14:21

    Zasto tesko kad je Bartra levom rukom udario loptu a Mayoral promasio nogom, sve se lepo vidi, zato je tehnika postavljena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA