≫ 

Stanojević najavio odlazak Partizanovog bisera: Teško će Filip dočekati sledeći rođendan ovde

Kad nema prihoda sa drugih strana, prodaja igrača je jedini način da se preživi, svestan je trener crno-belih

  • 27
FK Partizan - FK Rad

Foto: Marko Jovanović

Partizan je, kao i Zvezda, izgubio najvažniju evropsku bitku ove sezone (čitaj najunosniju), propuštena je prilika da se zaradi veći novac, pa je na obe strane Topčiderskog brda aktiviran dobro poznat "plan B" da se preživi - rasprodaja.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević je u najavi meča sa OFK Bačkom (ponedeljak, 18) manje više potvrdio da će Filip Stevanović u najskorije vreme otići iz kluba.

Na pitanje novinara "šta ste Filipu poželeli za 18. rođendan?", Stanojević je odgovorio:

- Imali smo slobodan dan pa nismo bili zajedno da mu čestitam. Voleo bih da Filip ostane ovde do 23. rođendana, jer mu je rano da ide. Ali, takva je situacija da teško da će dočekati ovde i sledeći rođendan -  priznao je Stanojević.

Filip Stevanović

Foto: MN Press

Stevanović je samo jedno od imena na kojem Partizan planira da zaradi i "preživi", pre njega bi iz kluba mogao da ode i Sadik kao najvredniji na tržištu.

Partizanu nedostaju pojačanja, spekulisalo se o Jojiću, ali je bivši fudbaler crno-belih zasad daleko od Humske.

- Voleo bih da imam Jojića u timu, ali nije to tako lako, ima on svoje planove i ambicije. Videćemo. Što se tiče meča u Belgiji, imali smo tri-četiri situacije gde je Suma dao dobar pas, ali falio je jedan korak. Nije nam to bio problem u Belgiji. Ali, pojačanja su svakako dobrodošla.

Za utakmicu protiv Bačke Stanojević najverovatnije neće računati na Sadika koji je rovit, kao i na Stevanovića, dok su dobre vesti oporavak Vitasa i Lutovca. Trener Partizana je dodao da neće kombinovati sa sastavom, da će igrati "najbolji, najzdraviji i najspremniji", jer je, kako ističe, Superliga prioritet i da se prošlo u Evropi u plej-of, posebno u trenutku kada Zvezda beži devet bodova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ixa

    27. septembar 2020 | 16:59

    Ali ce zato jos mnogooo rodjendana u PFC docekati Lola, Ostoja,Stojke,Miljkon...sve sami mladi biseri. Ajde bre pedala iz kluba svi,da se uradi dezinfekcija kluba od ovih napasti. Ljudi,budimo malo realni,mi imamo tim koji je krs i lom. Trenera koji nigde nije mogao da sastavi godinu dana a pricamo o nekakvoj Evropi. Naucio sam celi Gorski vjenac od citanja saopstenja. Bruka smo postali od kluba. Napunili usi da vredi 20 MILIONA EVRA ovaj mali Stevanovic i gledajte sada sta su uradili decku. Momak se vuce po terenu kao da je najveca zvezda tima a o napadacima ne treba ni trositi reci.

  • Upravaaaa

    27. septembar 2020 | 17:30

    NAPOLJEEE !!!

  • Dexmil

    27. septembar 2020 | 18:13

    Sve prodajte! I čistačice bi prodali samo da se ućare! Ali da priznaju da su nesposobni, to ni u ludilu! Oni su zreli za zatvor zato su toliko mladih talenata prodali ispod cene a mogli su mnogo vise dobiti za njih da je sve ok!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA