≫ 

Ovo je sramota, smejurija, prestanite sa ovim: Legenda Liverpula kivna posle nove VAR bruke

Sve je lepo rekao Karager

  • 5
var penal Foto: Tanjug/Ap

Još jednom je fudbal u drugom planu zbog VAR intervencije koja je presudila u meču Totenhema i Njukasla, i to duboko u nadoknadi vremena, kada su gosti dobili penal i došli do boda u Londonu.

Neverovatno je da čak i uz upotrebu najmodernije tehnologije sudije ovako greše, to je bio slučaj i na ovom meču, pošto je arbitar posle višeminutnog pregledavanja snimka sporne situacije dodelio Njukaslu penal - zato što je Dajera lopta pogodila u ruku, a da on nije ni video kada je Kerol udario glavom.

- Ovo je apsolutno sramotno. Ovo je smejurija - kaže na sporni momenat iz Londona legenda Liverpula Džejmi Karager, redovni komentator i analitičar engleske Premijer lige na stanici Skaj Sports.

I zaista, nema ovde ni govora o penalu. Kerol je loptom pogodio Dajera u ruku, dok je ovaj bio okrenut leđima. Pogledajte taj momenat.

Tottenham versus Newcastle so what do you think is Jamie Carriger right pic.twitter.com/sb9C0IyWUc

Karager poziva odgovorne da hitno preispitaju pravilo po kome se za ovakve situacije svira penal.

- Znam da će Njukaslovi navijači biti u ekstazi, to mogu da razumem, ali svi, bukvalno svi drugi u ovoj zemlji će reći sve ono što ja sad pričam i što mislim. Erik Dajer skače na loptu, ne može da kontroliše položaj ruku, onda ga Kerol, koji je na pola metra iza, pogađa u ruku. Dajer nema predstavu šta se iza njega događa. Smejurija od penala. Ko god da stoji iza odluka da se ovakve situacije sankcionišu, FA Engleske, FIFA, Kolina, ko god da je to - neka odmah prestane, jer ćete ogaditi fudbal svima. Ovo je smejurija šta  se radi - revoltiran je Karager.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA