≫ 

Šmekerska izjava Murinja o sudijskoj lakrdiji: Pre ću dati novac u humanitarne svrhe nego u kasu FA

Ima prava Portugalac da bude ljut na arbitre

  • 3
žoze murinjo Foto: twitter/LastWordOnSpurs

Totenhem je poslednja u nizu "žrtava" suludih sudijskih odluka usko vezanih sa VAR tehnologijom, koja, ako se loše koristi, dovodi do situacija poput one iz 96. minuta meča u Londonu i penala za Njukasl.

Pevci s pravom grme na sudiju Pitera Benksa koji je slepo sledio pravilo "lopta pogođena u ruku je penal" i poklonio (da, to je najbolji izraz) kazneni udarac gostima.

Očekivala se bujica reči i od Žozea Murinja, ali je on, u odnosu na ono kako ume, bio filozofski miran u izjavi posle meča, u osvrtu na sporni momenat. Zapravo, odbio je da komentariše situaciju i dao šmekerski odgovor.

- Pre ću dati novac u humanitarne svrhe nego u kasu FA - poručio je Portugalac i stavio, makar javno, tačku na meč sa Njukaslom, ne želeći da rizikuje još i kaznu lige zbog komentara.

Svoj sud o spornom penalu dao je i legendarni igrač Liverpula Džejmi Karager koji je pozvao sudijske autoritete da što pre promene odluke o penalima u situacijama kao što je bila ova na meču Totenhema i Njukasla.

Video: Poruka Žozea Murinja građanima Uba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    27. septembar 2020 | 19:47

    Ono je bio cist penal! Ruka je bila u neprirodnom polozaju.Ne znam sto se dize tolika tenzija oko sudijske odluke.

  • Rade

    28. septembar 2020 | 13:18

    Suluda su pravila u fudbalu, pa kako da skače sa rukama uz telo, u ovom slučaju je okrenut igrač ledjima protivničkom igraču. Cirkus

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA