≫ 

Na terenu Mesi, Grizman, Kutinjo, a tinejdžer pravi dar-mar: Kumanova Barsa ima novu zvezdu

Ansu Fati sa dva gola obeležio meč protiv Viljareala

  • 4
ansu fati Foto: Tanjug/Ap

Barsin tinejdžer Ansumane Fati briljirao je na utakmici protiv Viljareala (4:0) sa dva gola i iznuđenim penalom kojim je Mesiju omogućio priliku da se upiše i postigne "prvenac" u novoj sezoni.

Tinejdžer iz Gvineje zasenio je čak i Mesija, Grizmana i Kutinja, paklen napadački kvartet sastavio je Ronald Kuman na premijeri u novoj sezoni, iz kojeg se najmanje očekivalo da bljesne momak koji će 31. oktobra postati punoletan.

Pogledajte Fatijev gol za vođstvo Katalonaca, "pocepao" je mrežu gostujućeg gola.

Gol za vođstvo "pao" je u 15. minutu, odmah potom i drugi u režiji Fatija, u 19. minutu, da bi svoju vanserijsku partiju, najbolju u karijeri za Barsu, reprezentativac Španije garnirao begom pored Gaspera, koji je nepropisno srušio tinejdžera, za kazneni udarac.

Mesi je povisio na 3:0 sa "bele tačke", ali ni to nije bio kraj agonije "Žute podmornice" koja je horor poluvreme "pečatirala" autogolom Toresa u 45. minutu.

Drugo poluvreme bilo je kontra prvom, daleko nesadržajnije, završeno je bez golova. Kuman je iskoristio momenat da proba napadačke akcije sa Dembeleom, Pjanićem, uveo je i Pedrija i Trinkaoa, međutim rrezultat se nije menjao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA