≫ 

Potrošili 80 miliona na pojačanja, a igrali kao trećeligaši: Vest Hem ponizio očajne Vulfse

Legionari u dresu Vulverhemptona zaboravili da igraju fudbal

  • 0
vest hem

Foto: Tanjug/Ap

Vest Hem je porazio Vulverhempton u 3. kolu Premijer lige rezultatom 4:0 što je ozbiljan šamar po Vulfse koji su se u predsezoni silno pojačali, nadogradili ionako jak tim sastavljen od portugalske legije stranaca.

Letos je Nuno Espirito Santo dodao u roster još dvojicu zemljaka, Semeda iz Barse koji je sam plaćen 30 miliona, te talentovanog napadača iz Porta Fabija Silvu (40 miliona), ali su gosti u Londonu delovali kao trećerazredna ekipa.

U Lonodnu, ekipa Dejvida Mojesa se pitala za sve na terenu.

I sam Espirito Santo je posle meča mogao samo da konstatuje da se igra njegovog tima raspala.

- Igrali smo veoma, veoma loše, pravili smo mnogo grešaka. Vest Hem je bio mnogo bolji od nas. Od starta smo u defanzivi bili vrlo loši. Svaki njihov kontra udar bila je šansa za gol - razočaran je bio Portugalac igrom svog tima.

Na drugoj strani, Vest Hem je odigrao jednu od najboljih utakmica poslednjih sezona, nastavio je Mojesov tim gde je stao u finišu prošle sezone.

Strelci za "Čekićare" bili su Bouvem, u dva navrata, Himenez koji je postigao autogol, i za kraj Haler, za poptuni slom neubedljivih Vulfsa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA