≫ 

Nejmar izveo nestvaran dribling, pa dobio lakat u glavu od Rajkovićevog saigrača

Magija Brazilca na meču sa Remsom

  • 2
Nejmar Printsktrin: Twitter/@YesWeCrann

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su u nedelju veče Rems na gostujućem terenu rezultatom 2:0, a junak trijumfa u 5. kolu francuskog šampionata bio je dvostruki strelac Mauro Ikardi!

Međutim, poitez utakmice definitivno je izveo brazilac Nejmar koji je u 79. minutu praktično izmislio novi dribling kojim je oduševio najpre komentatore meča, zatim i čitav fudbalski svet.

Ono što je izveo petom skoro je nemoguće objasniti, a nedugo zatim kao "nagradu" dobio je lakat u glavu od jednog igrača domaćeg tima za koji je svih 90 minuta na golu stajao srpski reprezentativac Predrag Rajković.

>>> I Liverpul i Arsenal sjajno su otvorili novu sezonu u Premijer ligi, imaju po dve pobede iz dva kola, i sve ukazuje da nas večeras (21.00) na Enfildu očekuje odličan fudbal. Kec je 1,60, dvojka čak 5,60, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Arsenal.

Video: Lebron glumata kao Nejmar: Sramotna simulacija asa LA Lejkersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA