≫ 

Marko Nikolić otkrio kako je motivisao igrače Lokomotive da dobiju derbi protiv CSKA

Podsetimo, Železničari su dobili gradski derbi rezultatom 1:0

  • 5
marko nikolić

Foto: Nsport

Nije bilo lako srpskom stručnjaku Marku Nikoliću do pre dva kola, kada je zabeležio prvi trijumf posle pet utakmica posta u ruskoj Premijer ligi!

Tamošnji mediji su pisali i da mu se drma mesto na klupi, pogotovo što je za vikend igrao gradski derbi protiv CSKA u gostima u kom je, u neku ruku, bio i prežaljen.

Lokomotiva je, međutim, uspela da pobedi golom Fjodora Smolova u poslednjim trenucima prvog poluvremena (1:0), a Nikolić je otkrio kako je uopšte motivisao igrače pred ovaj gradski derbi.

- Želim da čestitam timu. Naši igrači su borci, apsolutno zaslužujemo ova tri boda. Postigli smo samo jedan gol, ali stativa je bila dva puta, a prečka jednom. Mogli smo i utakmicu da završimo ranije. Imali smo težak raspored. Hvala svima koji su nas kritikovali i govorili da stvari stoje loše u našoj igri. Motivisao sam igrače tim najnovijim izveštajima u medijima - rekao je Nikolić i dodao:

- Uvek imam poštovanje prema medijima, prema protivniku, prema sebi. Neću reći da smo imali ovaj plan igre. Ovo je fudbal, danas se igra tako razvila. Takođe poštujem CSKA, bilo nam je važno da pobedimo ovog protivnika.

Lokomotiva je posle devet kola na 6. mestu sa 15, bodova, CSKA ima jedan više, dok Zenit i Spartak "vode kolo" sa po 20 bodova. Iza njih je Rostov sa 17.

>>> Posle ispadanja iz Lige Evrope od Šarlroe, i to u produžecima, Partizanovi igrači sigurno neće biti previše raspoloženi za Superligu. Ipak, njihova sreća je što im danas (18.00) u goste stiže Bačka, koja ne bi trebalo da bude velika pretnja crno-belima. Kec je 1,12, a Sigurna pobeda (kec bez gola gostiju) 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Bačka

Video: Rus nam pokazao brutalne huliganske tetovaže, među njima je i grobarska

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA