Pogledajte kako je zapaljen auto Draganu Antiću Recku: Snimljen momak koji ga je ispolivao benzinom

Trener Dinama iz Vranja i alfa i omega ovog kluba ostao bez svoje skupocene "mašine"

  • 9
FK Dinamo paljenje eksplozija zapaljen automobil trenera Dragana Antića Foto: FK Dinamo Press, Mario Marić

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko ostao je bez svog automobila marke Audi u noći između subote i nedelje, koji je zapaljen u blizini njegovog stana u centru Vranja.

Sigurnosne kamere snimile su i trenutak kada je zapaljen automobil Draganu Antiću. Momak koji je bio maskiran kapuljačom došao je do vozila, prosuo je po njemu kanister benzina, zatim je zapalio vatru i automobil je buknuo.

Policija je potvrdila događaj, navodeći da je slučaj prijavljen oko pet časova ujutru. Obavljen je uviđaj i Osnovno javno tužilaštvo u Vranju radi na rasvetljavanju slučaja.

Prošle nedelje, na mnogim fasadama u Vranju, osvanuli su i grafiti protiv Antića, sa porukama da ode iz kluba, a u međuvremenu se oglasio i sam Recko.

- Postoje video zapisi sa kamera, na kojima se vidi ko je lepio plakate, s tim što te osobe još uvek nisu procesuirane. Nemam dilemu ko stoji iza ovoga. To sam rekao i prošle nedelje za plakate. Ja u Vranju nemam neprijatelje, ne dugujem nikome ništa. Vetar duva iz Surdulice - rekao je Dragan Antić Recko.

Pogledajte i galeriju fotografija Reckovog upaljenog automobila i kako on izgleda nakon toga:

Video: Dragan Antić: Videće Srbija koliko Vranju znači fudbal!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skandinavina

    28. septembar 2020 | 12:01

    Vranje bio i ostao divlji zapad. Ne kajem se ni malo sto sam otiso iz njega. Volim ga kao grad ali nista ostalo sto je vezano za njega. Kad god odem tamo na odmor samo neke problme imam. Uvek iz cista mira i bez razloga imam neki problem ili sa.omladinom ili policijom..jednostavno nemam miran zivot vise tamo. Zao mi je sto tako kazem ali jednostabno je tako. A verujte mi poprilicno sam miran covek.

  • Krlja

    28. septembar 2020 | 10:41

    Gume su ostale naduvane 😂😂😂

  • Mare

    28. septembar 2020 | 10:41

    Najbezbolnije po njega, kasko osiguran kao i svaki skuplji auto i doz ce mu nadoknaditi svu stetu o trosku gradjana Srbije tj poreskih obveznika, pa samo neka pale ako nesto od toga imaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA