Novica Tončev odgovorio Recku: Ko je demolirao moja dva automobila i ko mi preti sa skrivenog broja?

Predsednik Radnika iz Surdulice podneo još jednu tužbu protiv prvog čoveka Dinama iz Vranja

  • 13
Dragan Antić Recko vs Novica Tončev Foto-montaža: Telegraf/MN Press/ATA Images, FK Dinamo Press

Nakon što je treneru Dinama iz Vranja Draganu Antiću Recku spaljen automobil, i nakon što je alfa i omega vranjskog kluba iznela optužbe da "vetar duva iz pravca Surdulice", a u jednom mediju je i javno prozvao Novicu Tončeva, predsednika FK Radnik Surdulica, koji navodno želi da mu uzme klub, jer s njim nije želeo da namešta utakmice.

Nakon ovih optužbi oglasio se saopštenjem i sam Novica Tončev, koji je istakao da je podneo privatnu tužbu protiv Antića.

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Povodom monstruoznih optužbi Dragana Antića u medijima, da sam odgovoran za paljenje njegovog automobila, danas sam Osnovnom sudu u Vranju podneo još jednu privatnu tužbu.

- Nakon što su me juče kontaktirali predstavnici medija povodom ovog slučaja, najoštrije sam osudio svaki vid vandalizma i nasilnog ponašanja, ali sam smatrao da je suvišno da komentarišem bolesne insunacije koje je izneo Antić . Danas moram da reagujem kako bih zaštitio svoj ugled i ugled svoje porodice.

- Snimak paljenja automobila je već izašao u javnosti i siguran sam da će se vrlo brzo otkiriti počinioci. Isto tako očekujem od nadležnih organa da utvrde odgovorne za demoliranje moja dva automobila i pretnje koje dobijam poslednjih nedelja sa skrivenog telefonskog broja.

- Veoma sam razočaran što gospodin Antić tokom godina bavljenja fudbalom nije naučio ništa od fudbala, da sportski slavi pobedu, dostojanstveno prihvata poraz, ali i da poštuje protivničke igrače. Ono čime se sve ovo vreme bavi jeste da preko mog imena gradi sportsku i političku karijeru.

- Ovo nije prvi put da protiv mene i moje porodice Dragan Antić vodi prljavu kampanju zbog čega se protiv njega već vodi jedan sudski postupak.

- Mi u Surdulici nastavljamo, kao i do sada, u sportskom duhu i sa nestrpljenjem očekujemo da ugostimo FK Dinamo i Pčinjski derbi - izjavio je u saopštenju Novica Tončev, predsednik Radnika iz Surdulice, potpredsednik SPS-a i narodni poslanik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bogdanveliki

    28. septembar 2020 | 13:40

    Pa u njegov hotel u Niš-u se sastaju sudije i dogovaraju o namestanju utakmica... ko o cemu, Toncev o postenju!

  • Majo

    28. septembar 2020 | 12:49

    Covek namestio hiljadu utakmica i platio milion sudija da sviraju za njega prica o postenju

  • Majo

    28. septembar 2020 | 12:48

    Najvecu ljagu u istoriji srpskog fudbala bacili ova dvojica i ivica toncev

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA