≫ 

Stanojević razume umor igrača, trener Bačke žali: Mogli smo da odvedemo meč u drugom smeru

Duel u Belgiji je istrošio Partizan i fizički i emotivno, smatra Stanojević

  • 9
Partizan - OFK Bačka Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana pobedili su OFK Bačku sa 2:1, a posle meča su treneri izneli utiske.

Aleksandar Stanojević nije želeo da previše kritikuje igrače zbog toga što su u duel ušli posle poraza od Šarlroe.

- Mnogo teže, kontrolisali smo meč u potpunosti, igrači su bili umorni i teški, nismo bili na nivou. Važna nam je pobeda i da se odmorimo dobro za sledeće okršaje. Morali smo da iskoristimo određene šanse, u odbrani čvršći, da ne dozvolimo da dođu lakše u našu trećinu. Ali umorni su bili, razumem ih donekle.

Njegov kolega Dejan Rađenović ima za čime da žali, jer je OFK Bačka propustila svoje šanse.

- Mi smo prepustili inicijativu Partizanu, imali smo situacije koje smo mogli bolje da realizujemo. Partizan je jak, zna da kazni. Imao je više poseda, ali par dobrih situacija smo mogli da iskoristimo da ode meč u drugom smeru.

Video: Stanojević: Umorili su se igrači, razumem ih

Video: Rađenović: Partizan zna da kazni svaku situaciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    28. septembar 2020 | 20:42

    Kakav umor kazi sefu na posao da si umoran dobijas otkaz.Sta da se igra u cetrvrtak ponovo neki mec.Koje gluposti moze da izgovori ovaj strucnjak.

  • Opop

    28. septembar 2020 | 21:22

    Umorni smo mi od vas NAPOLJE IZ KLUBA SVI

  • Dete juga

    29. septembar 2020 | 01:16

    Gospodine Stanojevicu,mene zivot nije mazio,bas kao ni moje roditelje. Dete sam sa sela. Imam 18 godina,od maja meseca do kraja avgusta ja sam na njivi od svoje 16-te godine. Ti momci su putovali avionom,spavali u hotelu i odigrali 90 minuta i avionom se vratili. Svako jutro ustajem u 05h,od 06h sam na njivi do 14h. Da li znate kako je kopati kada kako mi znamo da kazemo gori nebo,gori zemlja? Da li znate kako je 8h na 40 stepeni kopati i raditi na njivi? Odes u 5,30,vratis se u 15h i sutra opet i tako iz dana u dan? Vi gospodine pricate o umoru? Avion,hotel,90 min igre,hotel,avion? Ja bih se samo 1 dan menjao,cisto da vidite sta je umor,nista vise,cak bi vas i platio od svog dzeparca. Nemojte molim vas,sramota je tako nesto izjaviti. Ja vas volim i postujem,ali uz svo duzno postovanje,da li je umor bio i u utakmici pre Belgije? Ni tada nismo licili ni na sta! Umor? Ne znate vi sta je umor,samo znate sta su izgovori!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA