≫ 

Izgubili meč u Kupu, pa 5 km išli peške kući: Predsednik zabranio igračima ulazak u autobus

Prvom čoveku kluba teško pao poraz od lokalnog rivala

  • 3
Portugalija, Igrači, autobus Printskrin: Twitter/B24

Meč portugalskog kupa između niželigaša Sao Žoa de Vera i Lusitanije Lurosa (1:0) dospeo je u žižu javnosti zbog svega onoga što se dešavalo posle utakmice!

Naime, predsednik gostujućeg tima Hugo Mendes, besan što su njegovi momci izgubili od lokalnog rivala, naterao igrače da se peške vraćaju kući.

Mendes je navodno rekao vozaču autobusa da ide sa stadiona još dok su igrači bili u svlačionici, tako da su po izlasku iz iste shvatili da će morati na turu od pet kilometara kolika je udaljenost ova dva grada.

Snimci su se vrlo brzo pojavili na društvenim mrežama, a u međuvremenu se oglasio i sindikat portugalskih fudbalera:

- Osuđujemo ono što se dogodilo i smatramo da je stav predsednika Lurose neprihvatljiv. Ovaj stav nema opravdanja i ne poštuje igrače,lično i profesionalno. Sindikat zbog toga čeka izvinjenje predsednika Lurose. Ovo sve je žalosno, ne šalje dobru sliku portugalskog fudbala. U teškom trenutku, dok traje pandemija, jedinstvo, solidarnost i poštovanje moraju da dominiraju, bez obzira na sportske rezultate.

>>> Mađarski Ferencvaroš na dobrom je putu da se plasira u grupe Lige šampiona. Pošto je izbacio Đurgarden, Seltik i Dinamo, u prvom meču plej-ofa s Moldeom u Norveškoj odigrao je 3:3 i večeras (21.00) kod kuće treba da završi posao. Kec u Budimpešti je 2,25, iks 3,40, a dvojka 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ferencvaroš - Molde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitanje

    29. septembar 2020 | 10:14

    Da su fudbaleri Partizana išli peške iz N Pazara još ne bi stigli u Beograd.

  • Kursumlija

    29. septembar 2020 | 10:10

    E to ce biti slika PARTIZANA posle DERBIJA🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣PESAKA GROMADE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA