≫ 

Telefoniranje tokom meča, srednjak, trčanje kroz granje: Sadik ima ispade, ali je omiljen u Humskoj

Nigerijac je ponovo bio u centru pažnje

  • 14
Umar Sadik Printskrin: Arena Sport

Umar Sadik nije imao sreće na meču protiv Bačke, gde je dao jedan gol, ali je promašio jednu šansu, a zatim je snimljen TV kamerom kako nekome neprimereno gestikulira pokazivajući srednji prst.

Ostaje misterija kome je Sadik to pokazao, ali je najverovatnije u pitanju neko od protivničkih igrača, pošto su svi njegovi saigrači bili daleko od njega u momentu kada ga je kamera zabeležila.

Ovo inače Sadiku nije prvi put da ima ispad tokom meča i generalno u Partizanu. Međutim, sve te situacije uglavnom su u Humskoj prihvaćene uz šalu, pa je tako Sadik omiljen među saigračima i uvek izaziva smeh i dobro raspoloženje u svlačionici, ali i među navijačima, iako mnogima često kida nerve promašenim šansama.

Snimljen kako razgovara telefonom tokom evropskog meča Partizana

Još jednom je Sadik bio u centru pažnje jer ga je kamera snimila u momentima kada nije želeo. Naime, prošle godine je na meču protiv Moldea u Humskoj snimljen kako razgovara telefonom dok sedi na ogradi stadiona, nakon što je izmenjen na p0luvremenu.

Kasnije se izvinio svima za ovu neverovatnu scenu i istakao je da dolazi iz drugačije kulture i da je za njega to bilo nešto normalno, kao i da je razgovarao sa suprugom, koju je interesovalo zašto ne igra.

- Ne znam šta se dogodilo, za mene je sve bilo normalno. To je razlika u kulturi, izašao sam, istuširao se i pozvala me je supruga, zanimalo ju je zašto ne igram. Rekao sam da sam u redu i da ću je zvati posle. U tih 30 sekundi sve se to izdešavalo. Nisam očekivao takvu reakciju javnosti, hteo sam da sednem da gledam utakmicu. Pozvonio mi je telefon i onda sam se javio, jer sam video da me je žena pozvala. Tim je pobedio, međutim, svi su pričali o tome posle - rekao je Sadik tada.

Scena Sadika dok sedi s telefonom u ruci postala je hit društvenih mreža i nakon početnih osuda, mnogi su nakon njegovog obrazloženja na to gledali uz šalu.

Uspavao se za prvi trening po dolasku u Partizan

umar sadik Sadikove face često nasmeju navijače i budu hit u montažama na društvenim mrežama; Foto: MN Press

Imao je Sadik gaf i na samom dolasku u Partizan. Naime, nakon što je potpisao za crno-bele predveče, krenuo je put Maribora, gde su crno-beli bili na letnjim pripremama. Posle nekoliko sati vožnje, stigao je u Sloveniju tek oko 5 ujutru, pa se uspavao za prvi trening kod Sava Miloševića.

Nakon što je uspeo da se razbudi, trčao je prečicom i pokušao da se probije kroz šiblje, a ta scena takođe je izazvala smeh u taboru crno-belih.

Vozio se kao "Topalović" iz Maratonaca na golf autiću

Još jedna zanimljiva scena koja dočarava to koliko Sadik pravu dobru atmosferu jeste i situacija iz januara sa priprema u Turskoj, kada je pokušao da se "utrpa" u golf autiću i da se "ogrebe" za prevoz na trening.

Pokušao je da se provoza tako što je stajao pored vozača, ali je spao sa vozila, pa su mu saigrači pobegli.

Posle derbija pričao "moramo da pobedimo Cigane"

Video: Sadik posle derbija: Rekao sam da moramo da pobedimo Cigane

Sadikov dosadašnji boravak u Partizanu svakako je obeležio potez u polufinalu Kupa prošle godine, kada je majstorskim driblingom "izlomio kičmu" Milošu Degeneku, posle čega je asistirao Nahtu za pobedonosni gol.

Nakon derbija je bio posebno raspoložen, a u izjavi za zvanični sajt kluba rekao je: "Moramo da pobedimo Cigane", što je oduševilo navijače Partizana.

Sadik je u Partizan stigao na leto 2019. godine, prvo kao pozajmljen igrač Rome, a zatim je otkupljen od rimskog kluba za rekordnih 1,75 miliona evra. I pored promenljive forme, on je jedan od najvažnijih igrača Partizana i najbolji strelac iz prošle sezone. Do sada je na 50 mečeva za Partizan postigao 22 gola i upisao 19 asistencija, a crno-beli od njegovog transfera očekuju višemilionski novac, koji su u jednom momentu procenjivali na 15 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    29. septembar 2020 | 15:56

    Srednjak je za Vuletica

  • jovo

    29. septembar 2020 | 15:56

    E da je neko od Zvezdasa rekli bi tudjmanovci iz JSD propale drzave oni rade sta hoce.More mars u domovinu gde ste stvoreni.Hvala za objavu

  • Јојо

    29. septembar 2020 | 15:25

    За ово гестикулирање мора казна од стране ФСС

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA