≫ 

Luka Jović ide iz Reala do kraja nedelje: Žele ga tri velikana iz Italije i Mančester junajted

Roma je favorit za potpis srpskog napadača, kome je Zidan rekao da je najbolje da provede godinu dana na pozajmici

  • 9
Luka Jović Foto: Guliver/Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Luka Jović je, po svemu sudeći, završio svoju epizodu u Real Madridu za ovu sezonu. On će, kako prenosi španski AS, do ponedeljka promeniti sredinu i preseliće se u Italiju, gde će biti na pozajmici od godinu dana.

Kako prenosi AS, trener Reala Zinedin Zidan odobrio je prelazak Jovića i posao bi trebalo da bude završen do ponedeljka, kada je poslednji dan prelaznog roka.

Real je dobio već tri ponude za Jovića, od Rome, Intera i Milana, postoji i manje interesovanje od strane Mančester junajteda, ali se italijanski klubovi smatraju najkonkretnijim.

Jović i Real su već postigli dogovor, da njegov naredni klub mora da bude tim u kojem će imati garantovane minute da igra. Zbog toga je Roma trenutno u prednosti u odnosu na ostale timove, jer je mogla da ponudi ovu opciju.

Iako Jović nije imao dobru sezonu prošle godine, u Realu i dalje imaju velika očekivanja od njega. Srpski napadač je prošlog leta doveden iz Ajntrahta za 60 miliona evra, klub mu je dao jednu od najvećih plata u ekipi, ali nije uspeo da se nametne u jakoj konkurenciji, gde Benzema igra u životnoj formi, a Zidan koristi formaciju sa jednim klasičnim napadačem.

U Realu veruju da će Jović na pozajmici u timu u kojem će dobiti priliku da igra, steći neophodnu golgetersku formu, da će dodatno napredovati i da će se vratiti u Real mnogo spremniji.

To je i sam Zidan preneo Joviću u ličnom razgovoru, ističući da je to dobro za njegovu karijeru.

Pregovori sa Romom su uveliko u toku, ali Rimljani stoje finansijski lošije u odnosu na Inter i Milan, koji su ekonomski spremniji da isplate veći deo Jovićeve plate.

Ipak, trenutno je u Realu prioritet da Joviću pronađu klub u kojem će imati garantovane minute i ekonomski detalji su u drugom planu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    29. septembar 2020 | 11:42

    Aman više... Koliko puta ste ga do sada selili?

  • Milan

    29. septembar 2020 | 11:17

    Pored Ibrahimovića bi procvetao..

  • CC

    29. septembar 2020 | 14:15

    Treba mu da ode jer se u realu nekom od uticajnijih igrača nesto gadno zamerio gledao sam par utakmica kada je igrao ne dobija loptu ni kad je sam i mase i siri ruke nista, dok benzemi ide lopta čim pridje i kad ima igrača na ledjima. Nešto je tu čudno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA