Borusija odbila 100 miliona evra za Sanča: Junajted pojačao ponudu, Nemcima nedovoljno

Đavoli hoće, ali su malo okasnili, a nisu dali traženu cifru

  • 2
FK Borusia, Augsburg

Foto: Tanjug/AP

Nemačka Borusija iz Dortmunda odbila je ponudu Mančester junajteda za Džejdona Sanča vrednu 100 miliona evra, piše Skaj sport.

Marko Rojs je u utorak najavio da će Sančo ostati u ekipi bar do sledeće sezone, te da se zbog toga raduju Džejdonovi saigrači.

Nekoliko sati kasnije je objavljeno da su "Milioneri" odbili 100 miliona, jer su očekivali da će dobiti bar 120.

Od toga nisu odstupili uprkos tome što je Mančester pojačao svoju prvobitnu ponudu vrednu 80 miliona za engleskog ofanzivca.

Sančo nije otišao sa ostatkom ekipe na meč Superkupa Nemačke sa Bajern Minhenom, ali ne zbog pregovora o transferu, već zbog respiratorne infekcije.

Testiran je kao negativan na korona virus, a Mančester je pokušao da potpiše ugovor sa njim, iako je prošao rok za taj posao, desetog avgusta.

Taj rok postavila je Borusija za prodaju Sanča, a Đavoli su se ipak nadali da bi do petog oktobra mogli da privole Engleza da se vrati u domovinu.

Podsećamo, Sančo je za Borusiju prošle sezone odigrao 44 utakmice u svim takmičenjima, dao je 20 golova i imao je isto toliko asistencija.

Ove sezone je do sada odigrao tri utakmice i dao je jedan gol u Kupu i podelio dve asistencije. Džejdon je u Borusiju stigao pre tri godine iz Mančester Sitija za 7,8 miliona evra.

Video: Stanković zadovoljan pobedom u Lučanima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    30. septembar 2020 | 01:27

    Tako se posluje, malo da ucimo od stranaca, nije im 100 dosta, hoce 120, i bez toga nece da razgovaraju, kraj price, a ne ko ovi nasi ovde, stranci ponude neku ponižavajuću sumu s kojom na pišanje idu da izvinete i mi odma skacemo, i za te jadne pare kupimo nekog stranca za kog Bog Isus nije cuo i rezultat je sta? LING LONG SUPER LIGA... zato smo tu gde jesmo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA