Vest Hem daje 25 miliona evra za Nikolu Maksimovića

Srpski defanzivac je na meti Čekićara

  • 5
FC FK Inter Milan Foto: Tanjug/AP

Vest Hem je spreman da plati 25 miliona evra za Napolijevog štopera Nikolu Maksimovića, javlja Skaj Italija u utorak uveče.

Dva kluba su početkom ove nedelje stupila u pregovore i spomenuti medij je došao do saznanja o sumi ponuđenoj Aureliju de Laurentisu i klubu iz Napulja.

Maksimović ima ugovor sa Napolijem do juna 2021. godine, još uvek ga nije produžio, tako da je otvorena mogućnost da ode.

Srpski internacioanalac je u Napoli stigao 2017. godine iz Torina za 21 milion evra, mada je sezonu pred dolazak proveo kao pozajmljen igrač "Bikova".

Do sada je odigrao 73 utakmice za Napoli. Maksimović je rođen u Bajinoj Bašti novembra 1991. i do sada je igrao za Slobodu iz Užica, Crvenu zvezdu, Torino i Napoli.

Inače, napuljski klub je za njegovo dovođenje 2016. na pozajmicu platio Torinu pet miliona evra pre transfera. Za Napoli je Maksimović do sada dao dva gola i ima dve asistencije, a upisao je i 14 žutih i jedan crveni karton.

Video: Falčineli je golgeterski odreagovao na centaršut Kange,dobio skok i doneo gostima ubedljivu prednost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA