≫ 

Nejmar na stubu srama: Bljuvao rasističke uvrede, poručio Japancu da je "kinesko đubre"

Brazilac danas pred komisijom

  • 1
Nejmar, Alvaro Gonzales Foto: AP/Tanjug

Brazilac Nejmar bi ipak mogao da bude sankcionisan zbog ispada na derbiju francuskog prvenstva PSŽ-Marselj odigranom 13. septembra u Parizu, jer je, kako pokazuje novi snimak, izgleda rasistički vređao Japanca Hirokija Sakaija.

Snimak se pojavio na španskoj stanici "Cadena Ser", na njemu se vidi verbalni duel dvojice fudbalera i Nejmarov "rafal" uvreda, navodno je u jednom trenutku rekao Japancu da je "kinesko go*no", što su Španci njemu pročitali sa usana.

Procenite sami pa zaključite da li je Nejmar zaista izgovorio ove reči.

Ovaj video pojavio se samo dan pre saslušanja Nejmara pred disciplinskom komisijom lige koja odlučuje o eventualnoj suspenziji, pa bi čak mogao i da posluži kao krunski dokaz ozbiljnog preszupa Brazilca.

Upravo je Nejmar posle meča optužio Španca iz Olimpika Alvara Gonzalesa da ga je vređao na rasnoj osnovi, u šta su mnogi poverovali.

Inače, pomenuti meč, završen pobedom tima iz Marselja od 1:0, obilovao je prostaklukom, tenzijom i crvenim kartonima, kasnije i naknadnim sankcijama, kao što je suspenzija za Di Mariju zbog pljuvanja upravo Gonzalesa, od četiri meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA